Gabriela Cristea face afaceri cu accesorii pentru mirese

Ultima actualizare:

    Gabriela Cristea a rămas fără emisiunea de la  Kanal D, „Draga mea prietenă”,  dar şi-a găsit altă îndeletnicire
Gabriela Cristea a rămas fără emisiunea de la Kanal D, „Draga mea prietenă”, dar şi-a găsit altă îndeletnicire

Au apărut pe sticlă şi s-au remarcat ca prezentatoare sau asistente tv, însă acum nu mai au contracte în domeniu şi şomează. Mihaela Rădulescu, Marina Dina sau Mădălina Pamfile sunt doar câteva dintre vedetele care stau pe bară, dar duc o viaţă luxoasă. De când nu mai are emisiune la Kanal D, Gabriela Cristea s-a plictisit să stea degeaba acasă, aşa că a pus bazele unei afaceri cu accesorii pentru mirese!

Pentru Gabriela Cristea (37 de ani), postul Kanal D a fost o rampă financiară importantă. A început aici prin a prezenta din 2006 emisiunea „Noră pentru mama", timp de cinci ani, apoi a moderat emisiunea „Draga mea prietenă". Şefii ei turci au îmbogăţit-o la propriu, întrucât era remunerată lunar cu un salariul fabulos: 25.000 de euro! Din toamnă, din cauza unor neînţelegeri contractuale, frumoasa brunetă a fost înlocuită cu Paula Chirilă şi cu Cristina Cioran şi de-atunci stă acasă.

După ce a rămas fără jobul din tv, Cristea nu a mai primit oferte din partea vreunei televiziuni, aşa că s-a hotărât să se concentreze pe un proiect de afaceri alături de una dintre finele sale, Adina Soare.

„Aveam un spaţiu închiriat de mai mult timp în zona Mătăsari şi am zis să-l folosim. L-am amenajat şi am adus accesorii pentru mirese: de la voaluri, bijuterii făcute pe comandă, unicat, până la personalizarea rochiilor cu ajutorul unui designer. Avem un om foarte priceput care va oferi consiliere miresei, ea mai vine cu o idee şi aşa ajung împreună la un numitor comun. Afacerea noastră se numeşte «Atelierul Miresei» şi o vom lansa la 2 noiembrie în cadrul Târgului de mirese din Piaţa Constituţiei", a declarat Gabriela Cristea, pentru Click!

Până la momentul actual, vedeta tv a investit o sumă frumuşică în acest magazin, adică peste 5.000 de euro, însă consideră că e vorba despre o cifră corectă din moment ce soţul ei, Marcel Toader, este responsabil cu partea de consultanţă financiară. De când se ocupă de acest magazin, Gabriela este mult mai fericită, mai ales că şi timpul trece mai repede.

Mădălina Pamfile (19 ani) a pătruns în showbiz fulgerător, ca „iubita lui Radu Mazăre". Apoi a pozat de două ori goală pentru o revistă dedicată bărbaţilor şi a înhăţat un post de asistentă tv la „Un show păcătos" (Antena 1), datorită căruia a primit şi alte joburi. Scandalurile pe care le-a iscat din cauza fostului iubit, fotbalistul Gabi Matei, i-au adus şi ghinion lui Pamfile, pentru că şefii trustului au concediat-o, iar de-atunci fosta colegă a Danielei Crudu nu mai are nici o sursă de venit. „Acum mă axez pe Facultatea de Actorie şi Şcoala de Televiziune «Tudor Vornicu». Mai ies la câte un suc, iar la prezentări mai rar", ne-a spus Mădălina.

Mihaela Rădulescu,
Mihaela Rădulescu,

A participat la concursuri de Miss, a făcut figuraţie în reclame şi a pozat goală. Sunt lucruri notabile din viaţa celei care, în 2008, a devenit asistenta lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi, da' buni", de la Antena 2.

simeon stalpnicul png

Pentru Marina Dina (26 de ani) cariera de asistentă tv a fost o rampă de lansare şi o ocazie de a strânge bănuţi. Prezentările de modă şi relaţiile cu băieţi ca Alin Cocoş au ajutat-o foarte mult. Însă, de când a renunţat în urmă cu un an la statutul care a consacrat-o, blondina stă pe tuşă. Singura sursă de venit a ei este actualul iubit, Robert Dumitru, fiul miliardarului care deţine Niro. Acesta o ţine în puf la Milano, unde blonda studiază „Stil şi Management".

Exact ca-n filmele romantice a început povestea dintre Oana Ungureanu şi Viorel Lis: ea - o simplă studentă, de 19 ani, din Stoeneşti, mergea în practică la edilul de Bucureşti, mai în vârstă cu 35 de ani şi, de-atunci a rămas împreună cu el. Ei bine, din clipa în care l-a cunoscut pe Lis, toate grijile Oanei s-au spulberat.

simeon stalpnicul png

Fără să aibă vreun job stabil, frumuşica blondină face turul emisiunilor, merge la evenimente mondene, iese la restaurante de fiţe şi asta îi ocupă tot timpul. Momentan este într-un proces de divorţ cu cel care îi este soţ din 2009, însă până la termenul următor ea are destul timp să se răzgândească, pentru că este conştientă că nu pierde doar un bărbat, ci şi pensia acestuia. „Nu l-am iertat definitiv, suntem în tatonări. Nu mi-am retras încă acţiunea de divorţ şi nici în patul conjugal nu l-am primit", a spus Oana Lis.

A făcut performanţă în televiziune cu emisiuni şi invitaţi de calitate. „Duminica în familie" a rupt audienţele şi i-a băgat foarte mulţi bani în conturi divei de 43 de ani. În primăvara anului 2009, după divorţul de Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu a anunţat că se retrage din showbiz şi s-a mutat la Monaco împreună cu fiul ei, Ayan.


    Mihaela Rădulescu,
Mihaela Rădulescu,

Totuşi, această hotărâre nu a fost definitivă, întrucât ea a venit de sărbători pentru a prezenta „Între prieteni". La sfârşitul lui mai a moderat, timp de câteva duminici, emisiunea „Alegerile Mihaelei", la Realitatea TV, dar din vară e „casnică" la Monaco şi frecventează evenimentele exclusiviste. Zilele trecute, ea a fost la prezentarea colecţiei Maison Martin Margiela cu H&M, de la New York.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net