Gaddafi a mâncat din gunoaie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dezvăluiri incendiare. Fostul şef al serviciilor libiene de securitate internă, Mansour Daou, susţine că fostul lider libian Muammar Gaddafi a fost nevoit să caute în gunoaie după mâncare.

simeon stalpnicul png

Mansour Daou, care a rămas până la final alături de Muammar Gaddafi, a dezvăluit că dictatorul libian, care a fost cel mai bogat om al planetei în timp ce se afla la putere, a trebuit să se ascundă în case abandonate de frica rebelilor.

Dacă înainte de revoltele populare se lăfăia în palate luxoase şi se delecta cu cele mai scumpe delicatese, în pribegie colonelul a trebuit să se mulţumească numai cu resturi de mâncare de prin gunoaie.

Într-un interviu acordat CNN, Daou povesteşte că Gaddafi a plecat din Tripoli către Sirte la 18 august, cu două zile înainte ca rebelii să intre în capitală.

El a rămas acolo până când a devenit clar că nu mai era un loc sigur pentru liderii regimului, moment în care, la 22 august, a plecat la Bani Walid împreună cu fiul lui Kadhafi Seif al-Islam şi cu şeful serviciilor de informaţii Abdullah al-Senussi.

Dictatorul a rămas cu ei timp de patru zile, după care a mers la Sirte. Potrivit lui Daou, condiţiile sale de trai erau de la proaste la îngrozitoare, în timp ce rebelii îşi intensificau asediul asupra oraşului.

El se muta din casă în casă la fiecare trei sau patru zile, supravieţuind cu resturile de mâncare pe care le găsea în tomberoane în drumul său. Către final nu a mai avut electricitate, apă sau mijloace de comunicare cu restul lumii. Gaddafi şi-a petrecut ultimele zile scriind şi citind cărţi pe care şi le luase în valize.

Avea 200 de miliarde de dolari

Potrivit Business Insider, Muammar Gaddafi era cel mai bogat om din lume. Averea liderului libian s-ar ridica la 200 de miliarde de dolari. Palatul Aisha Gaddafi uluia prin lux.

A fost prins într-o gură de canal

La 20 octombrie, Muammar Gaddafi a fost prins la marginea oraşului Sirte. Era însoţit de fiul său Mo'tassim şi de gărzile de corp. A fost linşat şi executat de mulţimea furibundă.

Trupul său a fost expus

Timp de aproape trei zile, trupul lui Gaddafi a fost expus într-o ladă frigorifică din oraşul Misrata. Mii de libieni din toate părţile ţării au venit să se convingă că tiranul este mort şi au stat la cozi interminabile.

Mai citeşte:

Gaddafi abuzat sexual de rebeli, înainte de a fi executat - VIDEO ŞOCANT

Gaddafi, împuşcat în cap ca un animal - IMAGINI ŞOCANTE

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net