Gaddafi,vilă de 15 milioane $ în Londra!

2 martie 2011
simeon stalpnicul png

Averea lui Muammar Gaddafi iese la iveală. Multe ţări i-au îngheţat conturile în care păstra peste 35,1 miliarde$. Tiranul mai are proprietăţi de un lux orbitor.

Cite┼čte ┼či:

Nelly Furtado: ┬źDonez milionul de la Gaddafi!┬╗

Beyonc├ę a luat 2 milioane $ pentru o noapte cu fiul lui Gaddafi!

Gaddafi ne scumpe┼čte benzina

Uimitoarea avere a liderului libian Muammar Gaddafi ┼čocheaz─â lumea, potrivit "The Daily Mail".

Dictatorul are o vil─â de lux ├«n valoare de 15 milioane de dolari situat─â ├«ntr-o suburbie din nordul Londrei, unde stau vedetele britanice. Casa are 8 dormitoare, saun─â, sal─â de cinema, piscin─â ┼či jacuzzi.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Toate camerele sunt decorate elegant ┼či au mobile de esen┼úe rare, iar apartura electric─â din vil─â este de ultim─â genera┼úie.

Gaddafi mai are propriet─â┼úi ├«n valoare de 455 de milioane dolari ├«n cartierul West End al Londrei, 325 milioane de dolari investi┼úi ├«n compania Pearson, proprietar─â a ziarului "Financial Times" ┼či a c─âr┼úilor Penguin.

R├ónd pe r├ónd, mai multe ┼ú─âri au anun┼úat c─â au descoperit conturile liderului libian. SUA i-au ├«nghe┼úat depozitele de 30 de miliarde de dolari, Canada 2,4 miliarde de dolari, Austria 1,7 miliarde de dolari ┼či Marea Britanie 1 miliard de dolari, dar se crede c─â familia dictatorului ar avea ascun┼či mult mai mul┼úi bani ├«n ├«ntreaga lume.

Camera de tortur─â a dictatorului

Postul de televiziune Al Jazeera a difuzat imagini ├«n care erau prezentate camerele de tortur─â ale lui Gaddafi. ├Än ├«nc─âperile groazei, ├«n care at├órn─â din tavan lan┼úuri groase, du┼čmanii regimului ├«ndurau chinuri de o brutalitate inimaginabil─â, potrivit "Bild".

Libia, înecată în sânge

Revoltele din Libia au ├«nceput dup─â cele din Tunisia ┼či Egipt. La 20 februarie, protestele au ajuns la Tripoli, iar Gaddafi a ├«nceput represiunea. Ieri, for┼úele sale loiale au recucerit c├óteva ora┼če ├«n care protestatarii preluaser─â controlul, ├«n urma unor lupte s├óngeroase. ├Än Libia domne┼čte haosul, ieri ├«nregistr├óndu-se nu mai pu┼úin de 6.000 de mor┼úi.

┬źAm fost atacat ├«n Libia cu mitraliere ┼či macete!┬╗

A plecat la munc─â ┼či a fost la un pas de moarte ├«n Libia! Este povestea de co┼čmar a unui b─âc─âuan care a reu┼čit, ├«n urm─â cu c├óteva zile s─â scape din infern ┼či s─â ajung─â ├«n Rom├ónia.

Pavel Constantinescu (42 de ani) din comuna b─âc─âuan─â Scor┼úeni, munce┼čte ├«n domeniul petrolier, ├«n ┼ú─ârile arabe, de 17 ani.

Experien┼úa pe care a tr─âit-o, ├«ns─â, pe 25 februarie a fost cea mai traumatizant─â. ÔÇ×├Äncepuse r─âzboiul ┼či firma la care lucram a decis s─â ne trimit─â acas─â. Eram 23 de rom├óni. ├Än noaptea c├ónd trebuia s─â plec─âm, 12 oameni au n─âv─âlit brusc peste noi. To┼úi erau ├«narma┼úi cu pistoale mitralier─â, macete ┼či cu┼úite. Erau masca┼úi ├«n stil beduin, doar ochii li se vedeau", a povestit petrolistul.

T├ólharii le-au luat tot ce aveam, de la telefoane p├ón─â la laptopuri ┼či bani. ÔÇ×De fric─â, le-am preg─âtit ┼či ma┼činile noastre de plecare ┼či du┼či au fost", a spus ├«ngrozit omul.

Rom├ónii au plecat cu o raba prin de┼čert p├ón─â ├«n localitatea Harouge, iar de acolo au ajuns cu taxiuri ├«n port, unde ├«i a┼čtepta o fregat─â militar─â englezeasc─â, care i-a dus p├ón─â ├«n Malta. Au ajuns ├«n ┼úar─â apoi cu avionul trimis de Armat─â, dup─â 22 de ore de fug─â.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
image png
survivor2 png
iumor jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg