Geanina Ilieş, o gospodină sexy. Găteşte cele mai bune macaroane cu brânză!

Ultima actualizare:
În funcţie de tipul de brânză  folosit (dulce sau sărată), reţeta  aceasta se poate consuma atât pe  post de desert, cât şi de aperitiv.
În funcţie de tipul de brânză folosit (dulce sau sărată), reţeta aceasta se poate consuma atât pe post de desert, cât şi de aperitiv.

Geanina Ilieş, considerată cea mai sexy prezentatoare de ştiri sportive din România, nu face parte din categoria vedetelor care stau departe de aragaz de frica de a nu se îngrăşa. Din contră, recunoaşte că este gurmandă şi obişnuieşte deseori să gătească pentru fiul ei, Patrick, în vârstă de şase ani.

"Sunt o gurmandă şi chiar încerc să mă îngraş câteva kilograme. Am un metabolism bun. De la mama am învăţat că, uneori, dragostea trece prin stomac. Ştiu să fac de toate, de la sarmale la specialităţi din bucătăria franţuzească", adaugă prezentatoarea tv.

Una dintre specialităţile vedetei Antena 1 este budinca de casă cu tăieţei, pe care o prepară după o reţetă învăţată de la mama ei.

"Mama a fost cea care m-a învăţat încă de mică să gătesc, iar uneori mai fac rabat de la salate, îmi pun şorţul şi mă apuc de gătit. Lui Patrick îi place atunci când îi fac prăjitură cu vişine sau ciocolată de casă, însă budinca de tăieţei este preferata lui", declară Geanina.

Geanina şi băieţelul ei de şase ani, Patrick


    În funcţie de tipul de brânză  folosit (dulce sau sărată), reţeta  aceasta se poate consuma atât pe  post de desert, cât şi de aperitiv.
În funcţie de tipul de brânză folosit (dulce sau sărată), reţeta aceasta se poate consuma atât pe post de desert, cât şi de aperitiv.

Cu toate că ştie să gătească şi lucruri mai sofisticate, precum creveţi picanţi cu sos de portocală sau somon în sos de vanilie, Geanina recunoaşte că budinca de tăieţei este, de cele mai multe ori, cea mai rapidă soluţie.

"Uneori am timp doar 10 minute pentru a prepara cina, iar aceasta este soluţia de urgenţă. Folosesc 500 de grame de paste integrale, 1 kilogram de brânză de oaie sărată, o lămâie, trei ouă şi o cutie de smântână. Totul se prepară foarte repede, însă budinca aceasta poate să fie servită şi ca desert dacă se înlocuieşte brânza sărată cu brânză dulce, se adaugă sos de vanilie, scorţişoară şi pudră de cacao", mai spune Geanina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul William Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
inchisoare medievala jpg
profesor jpg
daniel david ubb fb jpg
phone 292994 1280 jpg
Izvorul de la Manastirea Sf  Dionisie Exiguul si Sf  Efrem jpg
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net