Geanina Ilieş, o gospodină sexy. Găteşte cele mai bune macaroane cu brânză!

Ultima actualizare:
În funcţie de tipul de brânză  folosit (dulce sau sărată), reţeta  aceasta se poate consuma atât pe  post de desert, cât şi de aperitiv.
În funcţie de tipul de brânză folosit (dulce sau sărată), reţeta aceasta se poate consuma atât pe post de desert, cât şi de aperitiv.

Geanina Ilieş, considerată cea mai sexy prezentatoare de ştiri sportive din România, nu face parte din categoria vedetelor care stau departe de aragaz de frica de a nu se îngrăşa. Din contră, recunoaşte că este gurmandă şi obişnuieşte deseori să gătească pentru fiul ei, Patrick, în vârstă de şase ani.

"Sunt o gurmandă şi chiar încerc să mă îngraş câteva kilograme. Am un metabolism bun. De la mama am învăţat că, uneori, dragostea trece prin stomac. Ştiu să fac de toate, de la sarmale la specialităţi din bucătăria franţuzească", adaugă prezentatoarea tv.

Una dintre specialităţile vedetei Antena 1 este budinca de casă cu tăieţei, pe care o prepară după o reţetă învăţată de la mama ei.

"Mama a fost cea care m-a învăţat încă de mică să gătesc, iar uneori mai fac rabat de la salate, îmi pun şorţul şi mă apuc de gătit. Lui Patrick îi place atunci când îi fac prăjitură cu vişine sau ciocolată de casă, însă budinca de tăieţei este preferata lui", declară Geanina.

Geanina şi băieţelul ei de şase ani, Patrick


    În funcţie de tipul de brânză  folosit (dulce sau sărată), reţeta  aceasta se poate consuma atât pe  post de desert, cât şi de aperitiv.
În funcţie de tipul de brânză folosit (dulce sau sărată), reţeta aceasta se poate consuma atât pe post de desert, cât şi de aperitiv.

Cu toate că ştie să gătească şi lucruri mai sofisticate, precum creveţi picanţi cu sos de portocală sau somon în sos de vanilie, Geanina recunoaşte că budinca de tăieţei este, de cele mai multe ori, cea mai rapidă soluţie.

"Uneori am timp doar 10 minute pentru a prepara cina, iar aceasta este soluţia de urgenţă. Folosesc 500 de grame de paste integrale, 1 kilogram de brânză de oaie sărată, o lămâie, trei ouă şi o cutie de smântână. Totul se prepară foarte repede, însă budinca aceasta poate să fie servită şi ca desert dacă se înlocuieşte brânza sărată cu brânză dulce, se adaugă sos de vanilie, scorţişoară şi pudră de cacao", mai spune Geanina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net