Ghionea: "Nu regret că am venit la Rostov"

"Nu regret deloc decizia mea. Am jucat mult timp la Steaua şi îmi doream o schimbare. Mi-a plăcut oferta celor de la Rostov şi am acceptat-o. În decizia mea a contat şi faptul că am mai lucrat cu Oleg Protasov. Îmi doresc să am împliniri cu acest club", a spus Ghionea.

Alături de Sorin Ghionea, au fost prezentaţi alţi trei jucători care vor mai evolua pentru FC Rostov în sezonul următor: Roman Adamov, Timofei Kalachev şi Dejan Radici.

Sorin Ghionea a semnat, săptămâna trecută, un contract pe trei ani cu gruparea din prima ligă a Rusiei, FC Rostov. Ghionea, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat pentru prima dată de Steaua în 2002. După un împrumut la echipa de unde a provenit, Oţelul Galaţi, Ghionea s-a reîntors la Steaua în sezonul 2004/2005. Ghionea a cucerit două titluri de campion al României cu Steaua şi a făcut parte din echipa care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005/2006.

FC Rostov este antrenată de tehnicianul ucrainean Oleg Protosov. Acesta a pregătit formaţia Steaua în 2005, din lotul stelist făcând parte şi Ghionea. În sezonul precedent, Rostov a ocupat poziţia a 14-a în clasamentul primei ligi din Rusia, salvându-se de la retrogradare.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg