Gigi Becali, obligat să-i dea 270.000 de dolari lui Dorinel Munteanu

Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a dat din nou de belea! Magistraţii Tribunalului Bucureşti îl obligă pe latifundiar să-i plătească fostului internaţional Dorinel Munteanu peste 270.000 de dolari, plus dobânzile aferente, reprezentând restanţe din perioada 2004-2005 când acesta juca la clubul din Ghencea.

Întrucât Dorinel Munteanu nu a putut obţine fără proces prima de instalare în Ghencea în valoare de 255.000 de dolari, salariile pe perioada în care a jucat la Steaua şi nici plata chiriilor în Bucureşti, a dat în judecată clubul patronat de Gigi Becali.

Procesul a început după ce Dorinel Munteanu s-a trezit cu sechestru pe imobilul pe care îl deţine în Germania, întrucât nu şi-a plătit impozitele aferente veniturilor sale la Steaua în valoare de 95.000 de euro.

Rezident în Germania, Dorinel Munteanu a revenit la Steaua în anul 2003, la scurt timp după ce Gigi Becali a devenit acţionar majoritar al clubului din Ghencea. Alături de Steaua, Dorinel Munteanu a adus titlul de campioană în Ghencea în sezonul 2004-2005.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Ocean indian
Loto - loteria romana FOTO Shutterstock
revelion jpg
yeferson cossio jpg
ceausescu Rockeffeler1 jpg
FotoJet (1) jpg
Laptop - frauda online FOTO Shutterstock
FotoJet jpg