Gina are maşină de 40.000 de euro de la iubitul infidel

simeon stalpnicul png

Afaceristul de origine libaneză Nicola s-a gândit să-şi spele păcatele în faţa Ginei şi, pentru a-i demonstra dragostea şi devotamentul, i-a oferit o bijuterie de maşină.

Acum, frumoasa vedetă face furori în trafic la volanul unui BMW X3, de 40.000 de euro.

Nicola se căieşte că a înşelat-o pe frumoasa şi râvnita sa iubită, astfel că a profitat de ziua ei de naştere şi i-a făcut un cadou pe măsură, pentru a şterge cu buretele toate greşelile. Astfel, la împlinirea vârstei de 29 de ani, Gina Pistol a avut parte de o surpriză de proporţii, căci a primit o maşină de teren, un BMW X3, ce a costat o mică avere: 40.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe apetisanta blondă, în premieră, la volanul bijuteriei pe patru roţi, chiar ieri, în ziua aniversării sale. Îmbrăcată lejer, într-un pulover lung, o vestă de blană, jeanşi şi cizme fără tocuri, Gina şi-a serbat ziua pe drumuri.

 Citeşte şi:      Scrisorile lui Stanca: Dragă Gina Pistol,      Gina Pistol, îmbrăcată până-n gât de iubit!       Gina Pistol, somată iar de iubit: fără decolteu!       Gina Pistol are interzis să mai prezinte în chiloţi      Mai bine înşelată decât în Ferentari

Astfel, vedeta a plecat din luxosul apartament al iubitului ei, situat pe Şoseaua Nordului, şi s-a oprit în piaţa Dorobanţi, de unde a cumpărat un platou de prăjituri şi o sticlă de şampanie fără alcool. S-a urcat în luxosul automobil şi a gonit către Calea Ferentari, pentru a ciocni un pahar împreună cu mama şi fratele ei.

simeon stalpnicul png

Grăbită, vedeta a poposit în casa părintească mai puţin de o oră şi, semn că este foarte iubită de familia sa, a ieşit din modestul bloc cu o punguţă de cadouri.

simeon stalpnicul png

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 3 februarie sfantul simeon doxologia jpeg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
rate marite jpg
fototapet steag sua 15514 jpg
16x9   theodor andrei jpg
guineea jpg