Gina Buliga: «Nu-mi las soţul pentru Bebeluşa Delia»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bebeluşa Delia şi Gina, soţia lui Dragoş Buliga, se luptă care mai de care pentru a câştiga dragostea regizorului. Prins la mijloc, acesta nu este dispus însă să renunţe nici la nevastă, dar nici la amantă, îmbrobodindu-le cu succes  pe amândouă.

Citeşte şi

Regizorul Dragoş Buliga: «Divorţez pentru  bebeluşa Delia!»

Click! a aflat noi amănunte în povestea triunghiului amoros format din bebeluşa Delia, regizorul Dragoş Buliga şi soţia acestuia, Gina. Dansatoarea "cârcotaşă" Delia Florea s-a chinuit în zadar să înlăture toate obstacolele din calea relaţiei pe care o are cu Dragoş, însă e clar că şi-a găsit naşul.

Dacă de iubitul ei oficial Vali Bărbulescu, pe care l-a înşelat timp de un an cu regizorul, a reuşit să scape, nu acelaşi lucru se poate spune despre Gina Buliga, fotograf de profesie, care este dispusă să lupte pentru a-şi salva căsnicia cu regizorul. În timp ce apetisanta brunetă a "Cronicii Cârcotaşilor" se laudă că iubitul său va divorţa pentru ea, acesta doarme tot acasă, pozând în ipostaza de familist convins.

Dragoş joacă, după cum se vede, la două capete şi, în timp ce îşi asigură soţia că nu se vor despărţi niciodată, îi jură credinţă veşnică şi Deliei.

Reporterii Click! au stat de vorbă cu soţia regizorului, femeia cu care acesta are doi copii, Alexandra (5 ani) şi Maria (2 ani): „Eu şi soţul meu nu divorţăm, nu am discutat despre aşa ceva. Nici măcar nu este adevărat că nu mai locuim împreună. Pentru noi, familia asta este tot ce contează".

Chiar dacă a aflat că Dragoş are în paralel o relaţie şi cu Delia, femeia pare dispusă să-i ierte soţului escapada amoroasă. Regizorul a lipsit de acasă de Sărbători, petrecând o vacanţă de zece zile în Austria împreună cu amanta.

Are cu Gina doi copii

Dragoş şi Gina Buliga sunt doi împătimiţi ai artei. Ea este fotograf de profesie, iar el regizor de filme.

Cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună două fete frumoase foc, Alexandra (în vâr-stă de 5 ani) şi Maria (de doar 2 ani).

Alexandra(bulă), în vârstă de 5 ani şi Maria, în vârstă de 2 ani

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg
Tramvai FB nicușor dan jpg