Gina Pistol, dezamăgită: «Îmi pare rău că nu sunt cum mă vrea societatea!»


    Gina Pistol
Gina Pistol

Gina Pistol este deranjată de faptul că este mereu asociată cu diverşi bărbaţi din lumea mondenă autohtonă, mai ales că ea este singură în momentul de faţă, conform ziarulring.ro

Blonda spune că a ajuns la căpătul puterilor şi că simte că nu mai poate ieşi undeva fără a fi cuplată cu diverşi bărbaţi care îi sunt doar prieteni.

"Eu nu am voie să am prieteni! Eu dacă ies la masă cu un prieten, automat, am o relaţie cu el. Dacă merg la o nuntă şi mă pozez cu cineva, automat, am o relaţie cu acel cineva. M-am săturat până peste cap!", a spus Gina pentru ziarulring.ro.

"Pe mine nu mă avantajează să apar cu o grămadă de bărbaţi! Sunt un om sociabil, prietenos şi lipicios. Dar asta nu înseamnă că am o relaţie cu orice bărbat cu care dansez sau pe care, poate, îl mai iau în braţe. Îmi este greu aşa. Nu pot să fiu o sălbatică! Nu pot să nu mai vorbesc cu nimeni, iar eu nu ies în cluburi ca să stau singură la o masă şi să mă uit la oameni. Ies ca să mă simt bine, să râd cu oamenii! Îmi pare rău că nu sunt cum mă vrea societatea! Sunt fete care fac lucruri atât de urâte, care nu se pot compara cu mine. Eu doar ies şi mă simt bine", a adăugat fostul iepuraş Playboy.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg