Gina Pistol, protagonistă în videoclipul lui Adrian Eftimie - VIDEO

Ultima actualizare:

Filmările celui mai recent material Adrian Eftimie au durat trei zile şi s-au desfăşurat în Vama Veche, Olimp, Budha Longe Mamaia. Regia videoclipului este semnată Şerban Ionescu şi Dragoş Buliga, iar rezultatul va fi cu siguranţă cel aşteptat.

«Din tot ceea ce am văzut că s-a filmat, clipul va ieşi exact cum voiam, chiar dacă nu am reuşit să filmăm în străinătate, aşa cum ne propusesem.

Vară, soare, mare, Gina Pistol, la care se adaugă Şerban şi Dragoş, deci este absolut imposibil ca lucrurile să nu iasă aşa cum ne-am dorit încă de la început.

Nu este vorba de un scenariu complicat, ci de un sincron între ceea ce transmite piesa şi ceea ce ce transmite clipul. O să vedeţi, sunt sigur că o să vă placă», spune Adrian Eftimie.

Ideea iniţială de a filma videoclipul în străinătate a fost abandonată, motivul fiind programele celor doi protagonişti, Adrian Eftimie şi Gina Pistol, care sunt foarte încărcate.

Agenda «Celui mai bun DJ din 2008» cuprinde evenimente importante pe litoral, în ţară şi în Bulgaria, Adrian nelipsind nici de la ediţia din acest an a Liberty Parade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
image
actualitate.net
image
actualitate.net