Giovani, ţi-ai ameninţat nevasta?

Stella Narda susţine în cererea depusă la judecătorie că vrea să rupă mariajul cu Giovani Becali din vina exclusivă a pârâtului.

Columbianca a subliniat că principalul motiv al separării este lipsa îndelungată şi nejustificată a soţului de la domiciliu.

Totodată, sud-americanca vrea să-şi păstreze numele dobândit în urma căsătoriei, dar şi custodia micuţei Laura.

Surse din anturajul impresarului susţin că Stella a plecat de mai mult timp din ţară din cauza ameninţărilor lui Giovani, care a luat foc în momentul în care a fost înştiinţat de divorţ.

La scurt timp după ce femeia a părăsit România, Giovani a fost obligat de familie să plece în Columbia pentru a încerca să-şi convingă soţia să se întoarcă acasă.

Becali a stat aproape o lună acolo, dar fără nici un rezultat. Stella a refuzat categoric propunerea lui Giovani, promiţându-i însă că va renunţa la proces dacă este lăsată în pace.

La acel moment, într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului nostru, Giovani a negat că s-ar fi despărţit de femeia care a stat alături de el mai bine de 22 de ani.

"Eu nu m-am despărţit de soţia mea. Nu suntem divorţaţi, nu avem probleme, trăim mulţumită lui Dumnezeu şi ne bucurăm de fetele noastre, care studiază foarte bine şi cam atât, restul sunt speculaţii. Nu e nimic adevărat nici despre divorţ şi mai ales despre partaj. În cercurile mele, noi nu vorbim aşa ceva, despre familie. Nu ştiu despre nici o cerere de divorţ, nici nu ştiu ce a fost acolo. Pentru că nici eu şi nici soţia mea nu am avut niciodată această intenţie", spunea atunci impresarul.

Au trei fete

Deşi Giovani şi-a dorit cu ardoare cel puţin un băieţel, Stella nu i-a oferit impresarului decât fete. Pamela - 23 ani (studentă în Germania), Andreea - 20 ani (fata mijlocie a cuplului preferând să rămână alături de tatăl ei).

La majoratul Andreei, verii Giovani şi Gigi Becali s-au împăcat după o lungă perioadă de timp în care nu şi-au vorbit.

Ultima venită pe lume în familia impresarului este Laura - 6 ani, mezina aflându-se acum în custodia mamei cu care a şi plecat în Columbia.

Trimis în judecată de DNA

Procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe Giovani Becali în dosarul transferurilor ilegale a unor fotbalişti.

Conform DNA, a fost provocat un prejudiciu de aproximativ 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi 10 milioane de dolari în dauna cluburilor.

În acest «lot» mai sunt puşi sub acuzare George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Cristi Borcea, Jean Pădureanu, Gigi Neţoiu şi Victor Becali.

Stella are plantaţie de cafea

Aflat printre cei mai bogaţi români, Giovani Becali are o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de euro.

La capitolul finanţe nu stă rău nici soţia sa. Stella e fiica fostului preşedinte al companiei Avianca, liniile aeriene columbiene.

Socrul lui Giovani a murit într-un accident aviatic în urmă cu mai mulţi ani.

Ea are în ţara sa natală o plantaţie de cafea de peste 80 de hectare, proprietatea fiind estimată la 11 milioane de dolari.

Prins cu blonde și roșcate în cârciumi

Giovani Becali a încercat să treacă peste suferinţa produsă de ruperea mariajului cu Stella Narda aruncându-se în braţele mai multor femei.

Şi asta în văzul lumii. Cu câteva luni în urmă, Becali a petrecut la "Aqvarium" alături de o frumoasă blondă de care nu s-a dezlipit nici în momentul în care a părăsit restaurantul.

Zilele trecute, el a fost surprins de fotoreporterii Click! la un restaurant din Capitală alături de o femeie enigmatică.

Impresarul şi necunoscuta roşcată au băut mai multe pahare cu vin, iar după câteva ore au "decolat" într-o direcţie necunoscută cu Rolls Royce-ul "machedonului".

horoscop jpg
cub andrele png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
cub lensa animat gif
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif