Giulia Anghelescu, criticată dur de fani. Uite ce i-a nemulţumit

Deşi Giulia este foarte mulţimită de tunsoare ei extravagantă, nu acelaşi lucru se poate spune despre fanii ei.

Vedeta a postat recent o fotografie pe pagina ei de Facebook care i-a adus mai multe comentarii negative din partea fanilor. Mulţi i-au spus că ar trebui să îşi schimbe look-ul şi să revină la o imagine mai cuminte.

"Tu eşti o fată frumoasă, îmi plăceai foarte mult însa trebuie să recunosc că de când ţi-ai făcut schimbarea aceasta de look, cu coafurile astea extravagante (păr parţial tuns etc) nu prea îţi mai stă bine(un punct personal de vedere). Nu se potriveşte asta cu tine,este ceva neobişnuit. Priveşte-te şi tu cum arăţi în poza asta şi cum arătai în videoclipul ,,Regrete''. Dacă tu nu ai ,,regrete'', eu regret faptul că tu ţi-ai schimbat look-ul:)). Îmi plăceai foarte mult înainte(de fapt din Candy te plăceam) dar cu toată simpatia ce ţi-o port nu pot fi decât sincer(defect cu care m-am născut).Nu îţi stă bine", a scris un fan de-al Giuliei.

Ba chiar, un admiratoare i-a transmis Giuliei că probabil e desprimată, motiv pentru care a ales o asemenea tunsoare care nu îi vine deloc bine: "Cred că ai făcut o depresie postnatală târzie. Nu îţi stă bine absolut deloc. Astea sunt coafuri pt vedete de vedete şi nu pentru vedetuţe"

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub andreea antonescu png
cub razvan ciobanu png
Antony Blinken
agnelli andrea epa efe h 55456952 jpeg
image
image
image
image
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png
kiss FM jpeg
calendar ortodox 2021 29 noiembrie sfantul mucenic paramon png