Giulia, botez de peste 20.000 €

Ultima actualizare:

    Giulia şi Vlad  sunt împreună  de 5 ani
Giulia şi Vlad sunt împreună de 5 ani

În urmă cu o săptămână, Giulia şi Vlad ştiau exact că realizatorul tv Şerban Huidu le va boteza fetiţa. Totuşi, problemele pe care realizatorul tv le are de la tragicul accident încoace au schimbat planurile. Cântăreaţa şi iubitul ei au rugat pe nişte amici din Austria să o boteze pe Antonia Sabina. La 7 iulie, Giulia şi Vlad vor chefui la botezul fetiţei lor, pe terasa unui restaurant de lux.

Iniţial, Şerban Huidu şi soţia lui trebuiau să o boteze pe Antonia Sabina, însă prietenii de familie ai Giuliei şi ai lui Vlad i-au tot bătut la cap, spunându-le că nu este o idee tocmai bună ca un om care a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia au murit trei persoane să fie naşul fetiţei.

Antonia Sabina are acum o lună şi o săptămână

simeon stalpnicul png

Ei bine, cei doi s-au orientat rapid şi şi-au contactat cei mai buni prieteni din Austria, care au acceptat fără doar şi poate invitaţia. Pentru petrecerea ce urmează creştinării, proaspeţii părinţi au şi bătut palma cu patronul unui restaurant de fiţe din zona Otopeni.

Astfel, la 7 iulie, vor petrecere acolo alături de cei 150 de invitaţi. „Micuţa va fi botezată la Biserica Elefterie din Capitală, iar petrecerea de după va avea loc la un restaurant de fiţe, «Club Residence» din Otopeni. Vor face pe terasa de vară, pentru că este cald. Acolo este mult spaţiu verde, este şi piscină în aer liber. Meniul încă nu e stabilit, dar cu siguranţă va fi mâncare tradiţională românească, şi poate vor fi şi ceva specialităţi mediteraneene, orientale. Un meniu va costa în jur de 100-150 de euro de persoană", au povestit, pentru Click!, surse din anturajul celor doi.

Pentru a organiza cheful, Giulia şi Vlad vor scoate din buzunar cel puţin 22.500 de euro, dacă socotim doar cheltuiala de la restaurant.

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp