Giulia: «Infidelitatea e ceva aproape banal, dar am încredere în Vlad»

Ultima actualizare:

    Giulia Anghelescu şi  Vlad Huidu
Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu

Giulia a vorbit despre mariajul ei cu Vlad Huidu şi cum acesta a ajutat-o pe artistă să filmeze ultimul videoclip. Problemele pe care le-au avut în urmă cu puţin timp par să fi trecut şi familia lor este mai unită ca niciodată.

Giulia a răspuns intrebărilor celor de la ziarulring, despre viaţa alături de Vlad Huidu şi cum ar reacţiona artista dacă Vlad ar înşela-o. "Infidelitatea e ceva aproape banal nu doar în cuplurile de vedete. Nu m-am gândit la ce s-ar întâmpla dacă aş afla că soţul meu are o relaţie paralelă, am încredere în Vlad, şi atunci n-am de ce să mă gândesc la asta".

Vlad o iubeşte enorm pe Giulia şi este de acord cu imaginea sexy pe care aceasta este nevoită să o afişeze pe scenă. "Soţul mă iubeşte şi mă apreciază. Mă susţine în tot ceea ce fac şi asta mă ajută enorm. Noul meu videoclip, «Jocuri deocheate», a fost filmat chiar de el. Sunt un artist şi îmi place să mă reinventez constant, imaginea mea nu a fost niciodată vulgară şi niciodată nu-mi place să expun foarte multă piele, rare au fost ocaziile în care m-aţi văzut foarte sexy", a explicat artista, adăugând că preferă "jocurile deocheate" în... semiîntuneric: "Nici prea multă lumină, dar nici beznă!".

Tot referitor la imagine, Giulia a fost întrebată dacă va apela la un medic estetician pentru mici corecţii, când va avea nevoie. "Am învăţat să mă iubesc aşa cum sunt, momentan, nu simt nevoia să fac o schimbare de acest gen. N-am o problemă cu operaţiile estetice, doar că trebuie făcute cu măsură, şi nu exagerat. Există fete complexate de dimensiunea bustului şi care au o reală problemă cu asta... Dacă ele se simt mai bine aşa, nu înţeleg de ce să avem noi restul o problemă cu asta", a punctat artista.

Giulia Anghelescu s-a decis: ce spune despre divorţul de Vlad Huidu

FOTO Giulia Anghelescu are un look de mămică modernă! Arată pur şi simplu minunat

Divorţează Giulia Anghelescu de Vlad Huidu? Ce spun părinţii celor doi

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net