Giulia Nahmany îşi donează hainele care i-au rămas mari: «Sunt o grămadă de persoane care au mare nevoie de ele»

Ultima actualizare:

În ultima vreme, Giulia Nahmany a trecut prin multe schimbări de greutate, iar într-un final, a reuşit să dea jos cele 18 kilograme pe care le avea în plus. O dată cu noua siluetă, dar şi cu venirea verii, vedeta şi-a schimbat întreaga garderobă şi a donat toate hainele care nu îi mai veneau.

Giulia a povestit pentru Acasă TV că abia a aşteptat să vină vara, pentru a renunţa la hainele negre şi a trece la alb şi verde, două culori care îi vin foarte bine.

"Sincer, m-am săturat de negru, pentru că iarna port foarte mult negru. Pentru acest sezon, culoarea câştigătoarea este albul, de departe. Şi îmi place şi verde. Eu nu am purtat verde ani de zile, dar am constatat că îmi stă bine şi îmi scoate ochii în evidenţă", a spus aceasta.

Giulia şi-a schimbat aproape integral graderoba, după ce a slăbit

simeon stalpnicul png

Blonda a mărturisit că a reuşit să dea jos kilogramele în plus şi să-şi schimbe toată garderoba, după noile măsuri, iar pe cele vechi le-a dat cadou unor persoane care aveau nevoie de ele.

"După ce am născut-o pe Stephanie, am slăbit foarte mult şi mi-am cumpărat foarte multe hăinuţe. Aşa că ceea ce nu mai port, donez. Sunt o grămadă de persoane care au mare nevoie de ele, mulţi oameni îmi scriu pe Facebook şi mă roagă să-i ajut. Am dat jos multe kilograme, dar în timp, într-un an. Acum am 62 de kilograme, de la 80", a declarat aceasta.

Giulia a afirmat că nu contează cât de mult costă o anumită ţinută, ci important este să te pună în valoare aşa cum trebuie.

"Nu contează cât investeşti într-o ţinută, ci cum arăţi în ea. Tu eşti cel care pune în valoare o haină, aşa că nu e atât de important cât valorează ea", a spus blonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
(deschidere) Joe Biden & Mohammed Bin Salman (foto Getty Images)
image
image
image
image
image
image
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net