Giulia Nahmany: «Tata a părăsit-o pe mama după 35 de ani»

image
Giulia şi mama ei, Daniela, au făcut front comun împotriva tatălui multimilionar

Tatăl ei e proprietarul unui palat, dar cântăreaţa şi prezentatoarea Giulia Nahmany nu pare deloc interesată de acest subiect. „Nu ştiu nimic. Nu am ce comenta”, ne-a declarat superba blondă. Click! a aflat de unde se trage răceala  dintre cei doi: Itshak Nahmany a divorţat în 2010 de mama Giuliei, apoi a urmat o luptă aprigă pe avere.

Mereu veselă şi cu zâmbetul pe buze, Giulia Nahmany (31 ani) ascunde de fapt o mare dramă. În 2010 a asistat neputincioasă la divorţul părinţilor săi care s-au iubit timp de 35 de ani şi au făcut împreună o avere uriaşă.

„Mi s-a întâmplat unul dintre cele mai dificile lucruri, despre care am crezut că nu va avea loc vreodată în familia mea: divorţul părinţilor. Am suferit enorm şi sufăr în continuare, pentru că, după 35 de ani de căsnicie, Dumnezeu le-a luat minţile bărbaţilor, iar tatăl meu a părăsit-o pe mama. E şocant să trăieşti frumos timp de 35 de ani cu o persoană şi apoi, dintr-odată, să se distrugă o asemenea familie, extrem de unită şi puternică, ai cărei membri se protejau reciproc cum nu am mai văzut la alţii", a declarat Giulia Nahmany într-un interviu recent, pentru revista VIP. Părinţii săi, influenţi oameni de afaceri de origine evreiască, au divorţat în 2010, chiar când Giulia era însărcinată.

Divorţul a răcit relaţia Giuliei şi cu fratele ei, magicianul Dave, acesta alegând să rămână cu tatăl său, în Israel.

Eu şi Dave am fost extrem de uniţi, dar s-au schimbat multe între timp. El este în Israel şi urmează să se căsătorească. Mama stă mai mult în România, iar despre tata nu pot să spun unde se află cu exactitate; pur şi simplu, este pe-acolo". După divorţ au urmat procese lungi, pe măsura averii făcute de cei doi soţi evrei. Giulia şi mama sa Daniela au cerut la partaj 15 imobile din Capitală, un apartament în Constanţa şi unul în Tecuci, o maşină de lux şi aproximativ 500.000 de euro. Ulterior, au fost adăugate două apartamente şi 300 de obiecte de artă în valoare de peste cinci milioane de euro (obiecte de mobilier, ceasuri, statuete şi tablouri semnate de Nicolae Grigorescu, Picasso şi Edgar Degas).

Acum, la averea de multe milioane de euro a lui Itshak Nahmany s-a adăugat şi domeniul Ştirbey din Dărmăneşti, judeţul Bacău. Pe palat şi pe parcul de 12,5 ha, evreul a plătit vinerea trecută suma de 400.000 de euro.

EXCLUSIV Tatăl Giuliei face hotel din Palatul Ştirbey

simeon stalpnicul png
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
harry charles jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
Liderul centralei nucleare Zaporojie, Igor Murașov, a fost răpit de forțele ruse. Foto: Twitter
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg