Globurile de Aur 2020. Pierce Brosnan și soția, eclipsați de copiii lor. Dylan și Paris sunt «păpuși» masculine

Ultima actualizare:
Pirece Brosnan, împreună cu soţia şi cei doi fii pe covorul roşu
Pirece Brosnan, împreună cu soţia şi cei doi fii pe covorul roşu

Pierce Brosnan a venit împreună cu băieţii lui la Globurile de Aur şi a făcut furori alături de aceştia pe covorul roşu. Soţia sa, Keely Shaye Smith, a fost criticată fiindcă nu face eforturi să slăbească.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care acordă Globurile de Aur, i-a selectat pe băieţii lui Pierce Brosnan (66 de ani) să vină împreună cu celebrul lor tată pe covorul roşu. Dylan, de 22 de ani, şi Paris, de 18 ani, s-au bucurat de mare succes la evenimentul care a avut loc duminică la Beverly Hilton Hotel. Ambii băieţi fac studii de actorie şi au la activ cariere de fotomodel pentru faimoasele mărci Yves Saint Laurent şi Ralph Lauren.


    Pirece Brosnan, împreună cu soţia şi cei doi fii pe covorul roşuFoto: Profimedia
Pirece Brosnan, împreună cu soţia şi cei doi fii pe covorul roşuFoto: Profimedia

În afară de cei doi băieţi, Pierce Brosnan a venit la Globurile de Aur şi cu soţia sa, jurnalista Keely Shaye Smith (56 de ani). Mama celor doi fii ai lui a fost criticată, ca de fiecare dată, pentru că nu face eforturi ca să slăbească.

Dubla-tragedie din viaţa lui Pierce Brosnan. Şi-a pierdut soţia, dar şi singura fiică

Pierce Brosnan riscă puşcăria! Uite de ce

Este nedespărţit de soţie

Pierce Brosnan  este nedespărţit de soţia sa, Keely, care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea "femeii vieţii lui": fosta lui nevastă, Cassandra Harris. Aceasta a fost răpusă de cancer, în 1991, la vârsta de numai 43 de ani. Brosnan spune că îi este foarte recunoscător iubitei lui, Keely, pentru că îl încurajează s-o comemoreze. "Credinţa în Dumnezeu şi ea m-au ajutat să trec peste durere atunci şi când a murit fiica mea adoptivă, fata Cassandrei, Charlotte, la numai 42 de ani, în 2013", a povestit starul. Actorul, bine cunoscut mai ales din filmul “GoldenEye” (din seria James Bond), o laudă mereu pe Keely. “Sunt norocos că am găsit dragostea din nou. Ea îmi înţelege sentimentele profunde. Vorbim mereu despre Cassie, aşa o alintam eu pe Cassandra”, povesteşte Pierce. Actorul irlandez ţine mereu să sublinieze că această femeie i-a vindecat rănile sufleteşti şi l-a făcut să devină un soţ perfect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net