«Goe» e din nou golgheter!

Ultima actualizare:

Lui Dorin Goian, pauza de iarnă nu i-a adus decât necazuri. S-a accidentat într-un amical al lui Palermo cu Dinamo Tirana, când a suferit o întindere la ligamentele genunchiului drept şi o entorsă la gleznă, ratând astfel startul returului.

Apoi, când în sfârşit a revenit, la 6 ianuarie în meciul cu Sampdoria s-a „rupt" din nou! De data asta o problemă musculară, iar „Goe" nu a mai jucat până în meciul de sâmbătă seară cu liderul AC Milan.

Titularizat de antrenorul Serse Cosmi, stoperul român nu va uita prea curând această partidă! După cinci înfrângeri consecutive în campionat, între care un 0-7 acasă cu Udinese, Palermo a câştigat tocmai în faţa marelui Milan. Scor, 1-0, gol, Dorin Goian.

Cu piciorul, primul în Italia! Corner pentru Palermo, Van Bommel şi Nesta au crezut că e în ofsaid (numai că olandezul nu făcuse pasul inainte), iar uriaşul român a preluat pe dreptul şi a şutat violent cu stângul.

Degeaba au mai protestat milanezii! Erou pe prima pagină a celor două mari ziare de sport din Italia, Gazzetta şi Corierre dello Sport, şi omul meciului în majoritatea publicaţiilor din peninsulă!

Golul l-a readus la naţională

Goian nu figura printre stranierii cărora Răzvan Lucescu le trimisese telegrame de convocare în vederea meciului cu Bosnia, dar după meciul cu Milan, selecţionerul l-a sunat personal şi l-a chemat la naţională.

„Am sărbătorit golul cu familia, am băut acasă un pahar de vin roşu. O să-mi scot însă colegii la restaurant să-i cinstesc", a spus ieri Goian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net