Gravidă cărată cu targa doi kilometri prin zăpadă, până la ambulanţă

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 3.00, femeia avea deja contracţii când a solicitat ajutorul şi a fost alertată garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului Bârlad, informează NewsIn.

Urmăreşte aici situaţia actualizată a drumurilor naţionale!

„În primă fază, la acest caz s-a deplasat o ambulanţă din Bârlad a Serviciului Judeţean de Ambulanţă care, din cauza drumului impracticabil s-a blocat în troiene la aproximativ doi km de satul Crâng. Echipajele ISU Bârlad s-au deplasat de urgenţă cu un camion de intervenţie dotat cu mijloace şi materiale pentru a ajunge în localitate. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, autospecialele au reuşit să pătrundă doar până în apropierea satului, luându-se decizia ca militarii care le încadrează să efectueze deplasarea pe jos şi să transporte gravida cu targa de la atelajul cu cai, care încercase fără succes să o aducă până la ambulanţă. Înainte de sosirea echipelor de deszăpezire cei nouă pompieri au străbătut distanţa de doi kilometri până la femeia aflată în suferinţă şi cu ajutorul unei tărgi au reuşit să o aducă prin troienele de zăpadă, care în unele locuri măsurau 1,5 metri şi viscol puternic la echipajul medical", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marian Ababei.

Femeia însărcinată a fost monitorizată permanent şi transportată cu ambulanţa Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare până la echipajul ambulanţei.

În prezent, aceasta se află sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg