GREVĂ la FC Argeş! Jucătorii îşi cer banii!

Ultima actualizare:

''Nu este o situaţie fericită la echipă, nu ne-am antrenat deloc în această săptămână din cauză că nu au fost plătite salariile restante. Este vorba de ultimele două salarii, plus primele din returul sezonului trecut. Din păcate, colaborarea dintre conducere şi echipă a fost pe poziţie de consolidare a celor două poziţii, nu de conciliere', a declarat, joi, antrenorul formaţiei piteştene, Ionuţ Badea.

Tehnicianul piteştean a anunţat că în cursul zilei de joi este programată o nouă întâlnire între jucători şi reprezentanţii patronatului, în urma căreia speră să se dezamorseze conflictul.

'Până acum a fost mai puţină deschidere către comunicare. Sper ca astăzi să se ajungă la un consens', a mai spus Ionuţ Badea.

Din cauza neplăţii drepturilor salariale, zece dintre componenţii lotului echipei FC Argeş au depus pe 14 octombrie, la Liga Profesionistă de Fotbal, memorii în care solicită să fie declaraţi liberi de contract. Este vorba despre fotbaliştii Ionuţ Boşneag, Mircea Stan, Ionuţ Cazan, Ilie Poenaru, Elias Bazzi, Cătălin Doman, Iulian Tameş, Vali Stan, Cosmin Năstăsie şi Adrian Dulcea.

Problemele financiare au apărut la FC Argeş după arestarea, la jumătatea lunii aprilie, a finanţatorului formaţiei piteştene, Cornel Penescu, în dosarul corupţiei din fotbal.

În cele şase luni de când se află în arest, Penescu a fost nevoit să închidă o parte dintre afaceri, însă a refuzat până în prezent să renunţe la acţiunile pe care le deţine la FC Argeş.

În ciuda problemelor financiare, FC Argeş se află pe primul loc în Liga a doua, seria a doua, cu 21 de puncte din 10 partide, însă nu ar fi exclus ca jucătorii alb-violeţii să ia în calcul, dacă problemele nu se vor rezolva, boicotarea următorului meci din campionat, sâmbătă, cel în compania formaţiei Dacia Mioveni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net