Guess Who despre Sergiu Nicolaescu: «Foarte tare ca om» Cum l-a impresionat pe artist

Ultima actualizare:

Guess Who i-a mărturisit DJ-ului Kiss FM că a crescut cu filmele lui Sergiu Nicolaescu și că a revăzut de nenumărate ori „Pistruiatul" și seria polițistă cu Comisarul Moldovan.

Rapperul a povestit și cum a ales fragmentul din filmul „Triunghiul morții" pentru a fi inclusă în piesa „Onoare". „Piesa era gata când m-am gândit că-mi trebuie încă un fragment și am căutat în filmele lui Sergiu Nicolaescu. Aveam vreo zece filme în față și mă presa timpul. S-au aliniat astrele imediat și în 30 de minute am găsit această replică în 'Triunghiul morții'. Când am dat play, asta am spus, că e oglinda piesei", a declarat Guess Who.

„Pasajul respectiv a dat o anume greutate piesei. Pe lângă versurile mele și mesajul piesei, a fost lovitura de final. Oamenii au apreciat și imediat au căutat, s-au interesat din ce film este. Mulți au recunoscut vocea domnului Sergiu Nicolaescu. A avut un impact destul de mare, cu siguranță", i-a mai spus acesta lui Dan Fințescu.

Artistul a dezvăluit și cum a fost discuția telefonică pe care a avut- cu regizorul român. „Din păcate, n-am avut ocazia să-l întâlnesc, deși mi-aș fi dorit să-i arăt și videoclipul, și piesa. Mi-am luat inima în dinți și l-am sunat. Știa cine sunt și știa și despre muzica mea, asta m-a surprins plăcut. I-am spus despre ce este vorba. Mi-a dat un răspuns pe loc. Mi-a spus: 'Da, nu e nicio problemă, poți să folosești", a declarat rapperul.

„Am revenit după o săptămână și să-mi confirme și mi-a spus: «Am vorbit săptămâna trecută, sunt un om de cuvânt și așa va rămâne». Mi s-a părut un om cu o încredere mare. Nici măcar nu a ascultat piesa. Doar din ce i-am spus eu. Foarte tare ca om", a mai spus Guess Who.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net