«Guriţă» vrea şi Cupa!

Cu toate că înaintea partidei presiunea pe echipa timişoreană era evidentă, Contra consultându-se minute bune cu Velcea în privinţa echipei, FC Timişoara a rezolvat repede conturile.

Mansour (20) şi Tameş (34) l-au învins pe Andrei Iordache, presupusul copil al lui Cătălin Botezatu. Scorul final a fost 3-1, pentru Juventus marcând Nica în minutul 73.

*Iancu a zis iar pas. Supărat pe echipă şi pe rezultatele obţinute de FC Timişoara în acest sezon, Marian Iancu nu a ajuns la meciul de pe stadionul Juventus, deşi are birourile în Bucureşti.

Cum nici la Timişoara n-a mai mers de la meciul cu Manchester City, el a uitat să plătească şi salariile. FC Timişoara are în lot fotbalişti care nu şi-au mai primit drepturile băneşti de aproape 5 luni.

*S-a rupt Mansour. Atacantul echipei timişorene s-a autoaccidentat spre finalul primei reprize. El a călcat strâmb şi este suspect de ruptură a ligamentelor.

Mansour nu va juca în etapa de campionat cu Pandurii, fiind posibil să lipsească pentru o perioadă mai îndelungată.

*Şumi şi Onţanu la meci. Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, victorios după 5-0 cu Petrolul, a fost în tribune.

Lângă tehnicianul din Giuleşti a luat loc Primarul Sectorulului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu.

*Contra nu renunţă. Mulţumit de victoria din Cupă, Cosmin Contra a anunţat că nu renunţă la cariera de jucător: „Sunt mulţumit de rezultat, dar nemulţumit pentru accidentarea urâtă a lui Mansour, care s-a lovit destul de rău. Mâine (n.n. azi) după RMN, vom afla ce are. Dacă va fi nevoie voi intra pe teren să-mi ajut echipa, indiferent cu cine vom juca. Vreau să căştigăm Cupa României".

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
horoscop jpg
inna sexy jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg