Hagi, despărţire în lacrimi

A fost o zi specială pentru toată suflarea „Cim Bom". Ziua despărţirii de „Infernul turc", aşa cum a fost cunoscută în întreaga lume arena „Ali Sami Yen" a început cu o partidă de old-boys, cu Hagi, Popescu şi Hakan Şükür printre protagonişti.

Artificiile şi huiduielile la adresa başkanului Adnan Polat au fost urmate de ultima reprezentaţie oficială a Galatei. Meciul de Cupă cu modesta Şekerspor (3-1) l-a pus la grea încercare pe antrenorul Hagi, formaţia de liga a treia conducând până în minutul 72.

Chinurile „Regelui" nu se încheiaseră însă, pentru că a urmat momentul cel mai delicat al serii, când întreaga echipă s-a aliniat la mijlocul terenului pentru a-şi lua adio de la un stadion pe care s-au înclinat nume grele precum Real Madrid sau Manchester United.

Amintirile l-au doborât pe secundul Tugay, ale cărui lacrimi evidente au contrastat cu tăria de care a dat dovadă Hagi, privirea nostalgică a românului trădându-i însă sentimentele.

Pentru Galatasaray urmează un alt moment special: primul meci pe „Türk Telekom Arena" (52.000 de locuri, cu 30.000 mai mult decât „Ali Sami Yen"), un amical cu Ajax programat sâmbătă (ora 20.00, GSP TV).

La primul meci oficial pentru Galatasaray, Emmanuel Culio a dovedit că este o achiziţie inspirată. Deşi nu a fost titular, fostul jucător al lui CFR Cluj a fost unul dintre cei mai buni de pe teren, argentinianul contribuind cu o pasă de gol la victoria echipei lui Hagi.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg