Hagi: «Sper să fiu şi la anul aici!»

simeon stalpnicul png

Inspiraţia este singurul lucru care-l poate ajuta pe Gică Hagi să scoată un rezultat favorabil în derby-ul de mâine cu Fenerbahce (ora 19.00, DigiSport Plus).

Timpul nu are răbdare cu tehnicianul român, iar acest lucru pare să-l deranjeze cel mai mult pe Hagi în al doilea mandat pe banca "leilor" din Istanbul. "Amintiţi-vă că o echipă mare nu se creează imediat", a spus idolul de pe "Ali Sami Yen" la prezentarea oficială, amintindu-şi de perioada în care era jucător la Galata, dar şi de sezonul 2004-2005, petrecut pe banca turcilor.

"După primul meu mandat aici, echipa a câştigat campionatul, chiar dacă eu nu mai eram. Ăsta e Hagi, munceşte şi lasă ceva în urmă!", a subliniat "Regele", care şi-ar fi dorit să aibă mai mult timp pentru a se familiariza cu noii săi elevi.

De altfel, pentru a reveni în circuitul fotbalului de înalt nivel, fostul mare internaţional şi-a încălcat un principiu la care ţine foarte mult: a preluat o echipă în plin sezon.

"Am făcut-o pentru că era vorba de Galata, un club mare pe care nu puteam să-l refuz", a lăsat de înţeles Gică. El a semnat contractul pe un an şi jumătate, având salariul stagional de 1,75 milioane de euro.

Suporterii i-au pupat mâinile la prezentare

simeon stalpnicul png

Practic, Hagi are la dispoziţie doar două zile pentru a pregăti marele derby cu Fenerbahce de mâine, cel mai important meci al sezonului în viziunea fanilor Galatei, echipă care se află pe locul 9 în clasament, la zece puncte de liderul Bursaspor.

„Alături de secundul Tugay, trebuie să cunosc cât mai repede jucătorii şi să am inspiraţie în alcătuirea echipei. Important e să avem un spirit de grup solid", a precizat noul antrenor al grupării „Cim Bom".

Starea de fapt din lotul galben-roşilor nu este însă încurajatoare: vedeta Arda Turan este accidentat, iar în ultima etapă de campionat, 2-4 cu Ankaragücü, spiritele s-au aprins în vestiar, unde mijlocaşul Akman a sărit să-i bată pe fundaşii Cetin şi Balta.

Suporterii i-au pupat mâinile la prezentare

Transferurile, la iarnă! Gică Hagi a răspuns şi întrebărilor privind interesul său pentru aducerea unor jucători români, numele vehiculate fiind cele ale lui Adi Mutu, Bogdan Stancu şi Gabriel Torje.

„Încă nu ştiu dacă voi apela la români. Important e să ne descurcăm cu ce avem acum la dispoziţie. Apoi, în iarnă, în perioada de transferuri, vom vedea ce va fi", a declarat Hagi.

 Fanii i-au pupat mâinile. Dacă la aeroport nu a fost aşteptat de nimeni, prezentarea oficială a lui Hagi a declanşat isteria în rândul fanilor lui Galatasaray. Căţăraţi pe garduri, câţiva dintre aceştia au ţinut neapărat să-i sărute mâna „Regelui".

Apoi, pe tot parcursul conferinţei de presă, suporterii au cântat în afara sălii într-o atmosferă incendiară.

Are sprijin ul fan-clubului din România

Reprezentantul Asociaţiei fanilor echipei Galatasaray în România, Aykut Akbulut, a declarat că suporterii turci trebuie să aibă răbdare cu Gheorghe Hagi.

"Suntem foarte mulţumiţi de numirea lui. El a jucat la Galatasay şi acum are din nou şansa să o antreneze. Cred că se va descurca. Nu ne putem aştepta la schimbări mari, deoarece abia a semnat contractul şi duminică e meciul. Nici Mourinho dacă vine mâine dimineaţă nu ar schimba totul. Trebuie răbdare", a spus Akbulut.

Suporterii turci se vor întâlni la ora derby-ului cu Fenerbahce şi-şi vor încuraja favoriţii, ca de obicei. De data aceasta însă, ei vor îmbrăca, din nou, tricourile cu idolul lor, Gheorghe Hagi.

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
FotoJet jpg
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
transylvania 3902156 1920 jpg
bunic Flickr.com Candice Pdx
crestere-economica
image
image
image
image
shutterstock 1833215881 jpg
pensionar jpg
nasterea domnului jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg