Hai la Zoo să mănânci căprioarele!

Ultima actualizare:

    Nu mai puţin de 49 de căprioare  au fost sacrificate în doar doi ani
Nu mai puţin de 49 de căprioare au fost sacrificate în doar doi ani

Pe lume există două tipuri de iubitori de animale: cei care le adoră în natură şi cei care le iubesc în farfurie. La Langenberg, în Elveţia, vizitatorii pot mânca animalele sălbatice preferate. E super-ofertă!

Pe lista animalelor care populează frumoasa rezervaţie de lângă Zürich, vizitatorii pot admira printre cele 16 specii de animale lupi, urşi, râşi, căprioare, porci mistreţi, bizoni şi chiar elani. Recent însă, din cauză că cei 11,7 kilometri pătraţi ai imensei Grădini Zoologice s-au dovedit neîncăpători pentru că animalele s-au înmulţit exagerat de mult, conducerea a anunţat că... animalele pot deveni mâncare pentru pofticioşii care sunt dispuşi să dea pe un meniu peste 250 de euro (1.100 lei). Delicatesele preparate de bucătari de marcă includ porcuşori mistreţi de lapte serviţi în sos de coniac, cârnaţi de mistreţi şi chiar carpaccio de căprioară.

În restaurant se serveşte  carne numai din producţia  proprie a rezervaţiei
În restaurant se serveşte carne numai din producţia proprie a rezervaţiei

Dacă iniţial jurnaliştii elveţieni au crezut că e o glumă de Halloween, conducerea rezervaţiei Langenberg a avut grijă să înlăture orice dubii, publicând pe site-ul lor meniul cu preparate din carnea vietăţilor din păduri. Însă delicatesele sunt pentru un public relativ restrâns. Dacă orice vizitator poate savura mistreţi sau căprioare, pentru a prinde o labă de urs gătită à la carte e nevoie de rezervare din timp. Din 2012 până în prezent au fost gătite 49 de căprioare, 10 porci mistreţi şi un bizon, susţine purtătorul de cuvânt al Grădinii Zoo, Martin Kilchenmann. Mai multe organizaţii de apărare a animalelor au luat poziţie şi ameninţă cu manifestaţii dacă „măcelul” nu încetează.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg