«Hai, neamule, la suc de mere!»
Muzica şi merele au reuşit să atragă mulţi clienţi printre tarabele din cel mai mare complex alimentar al oraşului. Circa 30 de tone de mere din toate soiurile au fost împărţite bucureştenilor de celebrii producători din Voineştii de Argeş.
Pentru amatorii de bucate tradiţionale, bucătărese iscusite au prezentat reţete vechi de plăcinte şi alte prăjituri care au în componenţă ca principal ingredient mărul.
Nu au lipsit nici reţetele de suc de mere, la manifestare fiind prezent şi cel mai mare fabricant din România de suc natural. Nea Ion a adus la târg cea mai mare presă de stors mere din ţară, care stoarce 10 kg de fructe în trei minute.
„Măr cu cătină sau cu afine sunt reţetele pe care eu le recomand pentru cei care vor să fie nemuritori", a explicat nea Ion, secretul tinereţii fără bătrâneţe în varianta sa. Bucureştenii sunt aşteptaţi şi azi, la sărbătoarea mărului.