Hainele de blană, moft sau necesitate?

În acest sens, au apelat la părerea avizată a stilistului Radu Mada. "Eu sunt în favoarea hainelor făcute din blana unor animale care nu sunt pe cale de dispariţie. Mai ales că e nevoie să fie sacrificate multe pentru o singură haină", a spus el. Designerul a optat pentru una de oaie şi una de iepure. "Oricum, cea mai bună este cea pe care ţi-o permiţi. Şi care nu se demodează".

Alexandra Enăchescu preferă să nu-şi facă astfel de probleme: "Astfel de haine sunt atât de fine încât nu te mai gândeşti la animalele din care sunt făcute". Cea mai "la modă" printre VIP-urile de la noi este blana de şinşila. Cristina Spătar are o haină făcută din acest material, iar Cătălin Botezatu - o vestă. Şi despre Brigitte Sfăt s-a crezut că ar avea o astfel de ţinută, însă până la urmă se pare că scurta sa este făcută din blană de iepure.

Fizz este binecunoscut pentru pasiunea sa pentru acest gen de haine, pe care le etalează în videoclipuri. Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu are, la rându-i, garderoba plină de blănuri, una dintre ele costând nu mai puţin de 9.000 de dolari. Flora Năstase poate opta şi ea, pentru serile friguroase, între o mulţime de astfel de haine, printre care una din pisică sălbatică şi alta din blană de veveriţă. Nici Gigi Becali nu face excepţie: patronul Stelei a apărut deseori purtând căciuli de blană.

Citeşte şi:

Ilie, ăsta e iepure de 400 €, nu şinşila de 8.000 €

Elena Merişoreanu îşi pregăteşte blănurile pentru iarnă

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg