Ham! Eu am pat de 24.000 $! Al tău cât costă?

Ultima actualizare:
caini
caini

Unii n-au ce pune pe masă, iar dulăii ăştia dorm în paturi din piele de crocodil, pe perne de satin umplute cu pene de gâscă! Cam aşa reacţionează orice om cu scaun la cap când vede colecţia de accesorii de lux lansată de Bitch New York.

Efectiv îţi stă mintea în loc şi te întrebi: a înnebunit lumea sau „nu e prost ăla care cere, ci ăla care dă". Vedete expoziţiei de design interior pentru „camera căţelului", organizată de firma americană din New York „Bitch" este de departe baldachinul în stil iluminist Montage Eiffel Tower, confecţionat din piele neagră de crocodil, draperii de mătase, brocaturi de aur şi cu perne umplute cu pene de gâscă.

caini
caini

Costă 24.000 de dolari, adică 84.400 de lei. Însă pentru cei care au şi camera căţelului şi... mare disponibilitate de cheltuială, oferta nu se opreşte aici.

caini
caini

În meniu mai intră: Zen Palace Sand - 1.150 $ (1.450 lei), Canapeaua Black Champagne Cabana - 1.840 $ (6.500 lei), Royal Cabana Pet House - 6.900 $ (24.250 lei) şi Beach Cabana - 3.450 $ (12.880 lei). Majoritatea sunt realizate din lemn de esenţă rară, au ornamente pretenţioase şi sunt încrustate cu cristale Swarovsky. Inclusiv lacul cu care e tratat lemnul este unul organic, pentru a pune în evidenţă textura lemnoasă.


    caini
caini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net