Haz de sezon cu Hrușcă și ”ler”-ul său - VIDEO


    Ştefan Hruşcă
Ştefan Hruşcă

”Când Hrușcă e răcit, se amână Crăciunul” sau ”Iisus s-a născut ca Hrușcă să poată colinda”, sunt doar câteva dintre bancurile care l-au transformat pe vestitul colindător într-un adevărat izvor de haz și voie bună. Nu doar înțelepciunea populară a văzut în Hrușcă o sursă de umor, ci și trupa ”Fără Zahăr” și Dobrovolschi.

De fapt, Ștefan Hrușcă, cel care poposește în România o lună din an pentru a ne colinda pe bani frumoși, s-a trasformat de-a lungul timpului într-un adevărat Chuck Norris al bancurilor românești.

Glumele cu și despre Hrușcă și al său celebru ”ler” sunt simple, ca niște postulate: ”Poliția îl opreste pe Hrușcă doar ca să-i umfle roata”, ”Hrușca poate să transforme aerul în atmosferă”, ”Nu există lesbiene, doar femei care n-au auzit colindele lui Hrușcă”. sau ”Moș Crăciun este al doilea producător de ler după Hrușcă”; ”Primul cuvânt zis de Hrușcă n-a fost “mama” ci “ler””.

Ce au în comun Dobrovolschi și trupa ”Fără Zahăr”? Glumele la adresa ler-ului lui Hrușcă

Trupa ”Fără Zahăr” îl ironizează Hrușcă, care se întoarce în fiecare an, în preajma Sărbătorilor, din Canada (unde este stabilit din anul 1991) pentru a susţine spectacole, în noua lor piesă ”Ler de ler”.

„El în Americi stă ascuns/Şi vine-acum şi ne surprinde/Fiindcă în anul ce s-a scurs/A mai compus vreo opt colinde", spun Bobi şi Bobo despre Hruşcă, făcând aluzie la regularitatea cu care cântăreţul susţine concerte pe scenele româneşti.

Versurile piesei ironizează şi situaţia actuală a ţării şi a oamenilor sărăciţi, cărora nu le mai „arde" de spectacole de colinde, când nu au cu ce se încălzi sau ce pune pe masă:

„Şi ninge fără de răgaz/Şi ne-ntrebăm cu toţi la masă/De unde, Doamne, bani de gaz/Să încălzim întreaga casă? (...) Căci dacă nu am bani de gaz/Şi nu am bani să beau o duşcă/Şi nici nu ştiu ce-nseamnă ler/De ce să-mi cânte Ştefan Hruşcă?".

După băieții de la ”Fără Zahăr” a urmat Dobrovolschi să îl ia peste picior pe cunoscutul cântăreț de colinde.

“Ce ascultă Hruşcă acasă? - Mahler. Ce mănâncă Hruşcă dimineaţa? - Muller-u-i Ler. Cu ce parfum se dă Hruşcă? - Cachaler. Hruşcă nu înjură. Nu foloseşte F-word, foloseşte F-ler”, scrie Dobro pe blogul său.

Vedeta își încheie postarea de pe blog îndemnându-și cititorii să contribuie la "eternitatea ler-ului" cu mai multe idei. “Nu o faceţi pentru mine, o faceţi pentru Ler”, scrie el.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg