Herea: «Am dat cel mai frumos gol din carieră!»

Ultima actualizare:

    Rapid – “U” Cluj  3:0
Rapid – “U” Cluj 3:0

Ovidiu Herea a înscris din nou pentru Rapid după patru etape, ajungând la cota 8 în clasamentul golgheterilor, în spatele lui Eric şi Bogdan Stancu. Pe lângă reuşita din foarfecă, fotbalistul a contribuit şi la celelalte goluri ale echipei lui Şumudică.

Herea intrase într-un con de umbră după patru meciuri consecutive fără gol. Şumudică l-a pedepsit la Tg. Mureş, ţinându-l pe bancă, dar i-a dat din nou şansa de a-şi demonstra valoarea în meciul cu U Cluj (3-0). Herea l-a răsplătit pe protectorul său printr-o foarfecă de zile mari.

"Sunt fericit pentru că treceam printr-o perioadă proastă, dar e bine că am câştigat. Eu sunt şi mai bucuros pentru că am marcat cel mai frumos gol al carierei", a afirmat fotbalistul, care a pasat decisiv şi pentru golul lui Roman: "Sunt fericit şi pentru el, şi pentru Sburlea. Aştept să mă cinstească pentru că au spart gheaţa amândoi în campionat", ne-a declarat Herea. Fotbalistul, care a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului, a ajuns la cota opt şi le suflă în ceafă lui Eric (9) şi Bogdan Stancu (10), în clasamentul golgheterilor.

În cele 13 meciuri jucate în acest sezon, Ovidiu Herea a punctat de opt ori, în timp ce în sezonul trecut a reuşit opt goluri în toate cele 28 de meciuri. Jucătorul, reprofilat ca atacant de Şumudică, a ajuns astfel la 23 de goluri de când activează în Liga I. Acesta e ofertat de mai multe echipe din Rusia şi Ucraina şi are şanse mari să plece în pauza de iarnă.

Şumudică «Prandelli»

Antrenorul Rapidului a apărut la meciul cu „U" Cluj cu o geacă strălucitoare, la fel ca şi cea cu care ne-a obişnuit Cesare Prandelli pe când se afla pe banca Fiorentinei, actualul selecţioner al Italiei. Prandelli a purtat această geacă şi în România, cu ocazia meciului echipei lui Mutu cu Steaua din Liga Campionilor, acum două sezoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net