Hilar! Daniel Buzdugan, nemulţumit că preţurile de la restaurantele din ţară sunt prea mici

Ultima actualizare:

    Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a fost uimit să constate că diferenţele de preţuri percepute de restaurantele din Capitală faţă de cele percepute de localurile din provincie sunt imense. Contrariat de această diferenţă, omul de radio a ţinut să-i roage pe proprietarii restaurantelor din ţară să perceapă preţuri mai mari pentru turiştii bucureşteni, pentru ca aceştia să nu sufere un şoc când revin în Bucureşti.

Daniel Buzdugan a ţinut să-şi manifeste nemulţumirea faţă de preţurile imense regăsite în meniurile restaurantelor bucureştene. După o vizită La Cluj, realizatorul radio a constatat că diferenţele de preţuri sunt substanţiale şi a cerut ca proprietarii să mărească preţurile pentru turiştii din Capitală, pentru ca aceştia să nu resimtă diferenţele imense.

"Nu numai ca-i fain la Cluj, dar e si bine de trait aici! Preturi de 2 ori mai mici decat in Bucuresti! La restaurant a trebuit sa intreb chelnerul daca nu cumva au uitat sa treaca si mancarea....:)) In cafenele iarasi preturi foarte mici fata de Buc. De fapt peste tot in tara e mult mai ieftin de trait decat in Bucuresti. Propun ca noi cei care venim din Bucuresti sa fim taxati cu preturi mai mari, ca sa nu avem de suferit cand ne intoarcem acasa :)))", a scris amuzat Buzdugan pe o reţea de socializare.

Iritată de reacţia acestuia, o fană mai tupeistă i-a atras atenţia asupra faptului că preţurile sunt mai mari în Bucureşti, pentru că şi salariile sunt mai mari.

"da banutii de unde ii ai de la cluj sau BUCURESTI", l-a întrebat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net