Hotelierii din Bulgaria își așteaptă turiștii în condiții de cinci stele! Uite cum arată camerele și plajele de pe Litoral

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Hotelierii din Bulgaria sunt în febra pregătirilor pentru sezonul estival, care se apropie cu pași repezi! Reporterul Click! a fost, timp de o săptămână, pe litoralul vecinilor noștri, și vă prezintă cele mai calde informații de la fața locului.

Foarte mulți turiști aleg, în ultimii ani, să viziteze litoralul bulgăresc și asta pentru condițiile de calitate pe care aceștia le oferă...de la cazarea de cinci stele, până la mâncărurile variate și delicioase! De asemenea, trebuie spus și faptul că, unele hoteluri au parcarea și șezlongul inclus în preț, lucru care îi determină pe mulți turiști să aleagă una dintre aceste stațiuni.

Însă, cei care nu au autoturism, sau vor să renunțe la condus, în perioada zilelor de concediu, trebuie să știe că sunt și alte variante de a ajunge la destinația dorită.

„Fie că alegem transportul cu autocarul sau cu mașina, practic, pe litoralul bulgăresc, ajungem în 4-5 ore. Noi organizăm excursii zilnic, deci sunt locuri disponibile, în fiecare zi. În general turiștii își fac rezervările, pentru zilele de concediu, din ianuarie - martie, dar sunt și persoane care își fac rezervări și pe ultima sută de metri. Stațiunile preferate de turiști sunt Nisipurile de Aur și Sunny Beach, din ce am observat”, a declarat pentru Click!, Cosmin Vasile, reprezentantul agenției Hello Holidays.

Puncte de atracție turistică

Pentru că mulți turiști aleg litoralul bulgăresc pentru relaxare, noi am aflat și ce locuri frumoase puteți să vizitezi aici.

„Strict pe zona de Lioral, Varna cu Centrul Orașului, unde este catedrala și muzeul de Arheologie, parcul Central. Apoi Nessebar, care este și una dintre cele mai vizitate destinații din Bulgaria, apoi Balchik unde este Castelul Reginei Maria de la Balchik. Întreaga curte a castelului este grădină botanică și totodată clădirile din interiorul complexului sunt foarte frumoase, pentru că sunt mai multe vile în care sunt mai multe expoziții amenajare. De asemenea, mai este o mănăstire, mănăstirea Aladja, foarte aproape de Nisipurile de Aur și încă un muzeu în aer liber aproape de Varna”, a mai spus Cosmin Vasile.

Răsfăț culinar

Peroanele, care aleg litoralul bulgăresc, trebuie să știe și faptul că se pot înfrupta din tot felul de delicatese, puse la dispoziție de hotelieri. Ba mai mult, cei care vin împreună cu prichindeii lor, pot avea și momente de relaxeze doar cu partenerul de viață, cât timp micuții lor se distrează în locurile special amenajate pentru ei.

„Majoritatea persoanelor, care aleg litoralul bulgăresc aleg în general all inclusive sau ultra-all inclusive. Important este de menționat și faptul că, în Bulgaria, sunt hoteluri foarte bune, care încep de la trei stele până la cinci stele și practix cei care vor să își petreacă concediul aici își pot alege ce își doresc, în funcție de bugetul pe care îl au.

Sunt multe hoteluri care au specificul acesta de familie dar sunt și hoteluri adults only unde sunt acceptate persoane peste 16/17 ani. În cazul hotelurilor sau resorturilor care au familii...părinții au timp să se relaxeze pentru că, hotelurile, pun la dispoziție acele locuri amenajate pentru copii în care sunt animatori, în care copiii pot să își petreacă toată ziua cu mai mulți copii și cu animatori speciali angajați de hoteluri acolo, iar părinții să stea separați și să se relaxeze”, a conchis pentru Click! reprezentant agenției.

Click! spune

Dacă îți dorești să alegi operarea pe charter cu agenția de turism Hello Holidays, în această vară, trebuie să știi că un pachet cu transport charter autocar te costă:

- Hotel de 3* cu mic dejun, 7 nopți, de la 120 de euro/persoană

- Hotel de 4* cu mic dejun, 7 nopti, de la 140 de euro/persoană

- Hotel de 3* cu all inclusive, 7 nopți, de la 185 de euro/persoană

- Hotel de 4* cu all inclusive, 7 nopți, 189 de euro/persoană

- Hotel de 5* cu all inclusive, 7 nopți, de la 319 euro/persoană

Trebuie spus și faptul că, biletul de autocar, pentru persoanele care vor doar transportul, costă 45 de euro/persoană dus-întors pentru zona de nord a litoralului bulgăresc și 55 de euro pentru sud.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net