Hoţii i-au lăsat maşina în Centrul Vechi!

Ultima actualizare:

    Augustin Viziru ( FOTO: CLICK!)
Augustin Viziru ( FOTO: CLICK!)

Motive de bucurie pentru actorul Augustin Viziru! Acesta a rămas şocat când miercuri, după două luni de când i-a fost furat Mercedes-ul de 20.000 de euro, poliţiştii l-au sunat să meargă să-şi recupereze maşina din Centrul Vechi! Hoţii au fost mai mult decât generoşi cu actorul: nu i-au luat nici măcar ţigările aflate pe bord şi nici nu au zgâriat bolidul.

În urmă cu două luni, mai precis la sfârşitul lunii august, Augustin Viziru (32 de ani) a făcut imprudenţa să-şi lase acasă Mercedes-ul de colecţie, cu caroserie 124, care l-a costat 20.000 de euro. De obicei pleca cu el, dar atunci l-a lăsat în faţa blocului unde locuieşte, în zona Dorobanţi. Cum maşina e o bijuterie pe patru roţi, a atras imediat atenţia hoţilor, care i-au săltat-o cât ai zice peşte.

Supărat, căci nu apucase să se bucure de autoturism decât două luni, acesta având doar 60.000 de kilometri la bord, Augustin a sunat imediat la poliţie. Organele abilitate au sosit la faţa locului pentru investigaţii, au luat declaraţiile de rigoare şi de atunci s-a aşternut tăcerea. Cum trecuseră deja două luni de la incident, Augustin îşi luase gândul că-şi va mai recupera vreodată maşina de "fiţe". Minune însă! Zilele trecute, el a fost sunat de poliţişti care l-au anunţat să meargă să-şi ridice Mercedes-ul din Centrul Vechi.

„Am rămas uimit! Nu-mi venea să cred. Maşina era parcată în Centrul Vechi. Probabil hoţii făcuseră o plimbare cu ea. Am găsit totul intact. Nici ţigăriile nu mi le luaseră. Actele erau şi ele la locul lor, iar maşina nu avea nici măcar o zgârietură", a declarat actorul, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net