Huidu o ┼úine pe-a lui: ma┼čina a derapat!

image
Huidu

La 21 iunie, ┼×erban Huidu va da ochii cu rudele celor trei persoane pe care le-a accidentat mortal ├«n toamna anului trecut. Judec─âtorii bra┼čoveni au stabilit ca atunci s─â ├«nceap─â procesul ÔÇ×C├órcota┼čului". Huidu sus┼úine ├«n continaure c─â ma┼čina a derapat ┼či c─â el a f─âcut tot posibilul s─â evite accidentul.

Procurorii au dat publicit─â┼úii, ieri, rechizitoriul ├«n cazul accidentului produs de Huidu ├«n octombrie 2011. Iat─â ce a declarat realizatorul tv ├«n fa┼úa anchetatorilor: ÔÇ×├Än data de 16.10.2011, ├«n jurul orei 11.40, ├«mpreun─â cu so┼úia sa, cu cei doi copii minori ┼či cu bona acestora, au plecat din ora┼čul Predeal spre municipiul Bra┼čov. ├Änvinuitul a precizat c─â drumul nu era aglomerat, nu se circula ├«n coloan─â pe niciunul din sensurile de mers, iar afar─â fulguia, carosabilul fiind acoperit cu m├ózg─â. C├ónd a ajuns ├«n zona localit─â┼úii Timi┼čul de Sus, la ├«nceputul unei pante, ├«nainte de o curb─â la dreapta, a sim┼úit c─â autoturismul pe care ├«l conducea a ├«nceput s─â derapeze ┼či s─â p─âtrund─â pe contrasens ┼či, de┼či a ├«ncercat, prin manevre aproape instinctuale, s─â readuc─â autoturismul pe traiectoria ini┼úial─â, nu a reu┼čit, intr├ónd ├«n coliziune cu un autoturism de culoare ro┼čie care circula pe sensul opus. ├Änvinuitul a mai precizat c─â, anterior accidentului, so┼úia sa s-a ├«ntors ├«n spate c─âtre copii, moment ├«n care crede c─â s-a uitat ┼či el spre so┼úia sa, f─âr─â ├«ns─â a pierde din c├ómpul vizual drumul", se men┼úioneaz─â ├«n rechizitoriul procurorilor.

Accidentul s-a produs ├«ntr-o curb─â, ├«n localitatea Timi┼ču de Sus

simeon stalpnicul png

Expertiza tehnic─â a ar─âtat c─â Huidu a avut o vitez─â de 87 de km/or─â, de┼či ├«n zon─â limita este de 50km/or─â ┼či peste tot sunt indicatoare cu dep─â┼čirea interzis─â ┼či avertiz─âri de curbe periculoase. Dacia Logan ├«n care se aflau cele trei victime avea doar 40km/or─â.

├Än rechizitoriu se mai men┼úioneaz─â c─â ├«nvinuitul Huidu ┼×erban Sebastian putea preveni producerea accidentului dac─â ┼či-ar fi men┼úinut banda de circula┼úie corespunz─âtoare sensului s─âu de deplasare. ├Än plus, expertiza a stabilit c─â ma┼čina nu a derapat.

La ├«nmorm├óntarea lui Ion Garbi┼č, una dintre victime, Huidu a trimis o coroan─â

simeon stalpnicul png

Procurorii au mai stabilit c─â Huidu este ├«n totalitate vinovat de accident. ÔÇ×Corobor├ónd probele administrate ├«n cauz─â, concluzion─âm c─â vina exclusiv─â ├«n producerea accidentului rutier apar┼úine ├«nvinuitului Huidu Serban Sebastian, care nu a luat toate m─âsurile necesare pentru o deplasare ├«n siguran┼ú─â pe drumurile publice ├«n scopul evit─ârii producerii oric─ârui accident", se mai arat─â ├«n rechizitoriu.

┼×erban Huidu a fost trimis luni ├«n judecat─â de procurorii bra┼čoveni. Procesul se va derula la Judec─âtoria Bra┼čov. Huidu risc─â ├«ntre 5 ┼či 10 ani de pu┼čc─ârie dac─â va fi g─âsit vinovat.

Toţi pasagerii Loganului au murit

Realizatorul tv a provocat accidentul rutier ├«n urma c─âruia ┼či-au pierdut via┼úa trei persoane pe 16 octombrie 2011. ├Äntr-o curb─â din Timi┼čul de Sus, ┼×erban Huidu a pierdut controlul volanului jeep-ului pe care ├«l conducea, a intrat pe contrasens ┼či a spulberat o Dacia ├«n care se aflau trei pesoane.

┼×oferul ┼×tefan Lungu Balogh (65 de ani) ┼či pasagera Maria Dr─âghici (54 de ani) au murit pe loc, iar cea de-a treia victim─â, Ion Garbi┼č (58 de ani), ┼či-a pierdut via┼úa a doua zi, la spital. La audieri, Huidu a sus┼úinut c─â a derapat, ├«ns─â nu a putut spune ce vitez─â avea ├«n momentul impactului.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg