Huidu, vei avea nepoţică!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Click! a anunţat în exclusivitate, în luna octombrie, că Giulia Anghelescu şi Vlad, fratele fostului cârcotaş Şerban Huidu, vor deveni părinţi. Revista Story, al cărei nou număr apare astăzi pe piaţă, a realizat un interviu cu cei doi îndrăgostiţi, care au dezvăluit, în premieră, că vor avea o fetiţă. Micuţa va fi botezată Sabina, după numele mamei lui Vlad.

În urmă cu două luni, atât Giulia cât şi Vlad au primit cu mare bucurie vestea că vor deveni părinţi. Însărcinată acum în cinci luni, Giulia a dezvăluit, în exclusivitate pentru revista Story, că barza le va aduce o fetiţă, deşi Vlad îşi dorea iniţial un băieţel.

simeon stalpnicul png

"O să facem toate pregătirile dinainte, dar nu am apucat până acum. În privinţa numelui, ştim sigur că unul dintre ele va fi Sabina. În primul rând, este numele mamei lui Vlad, şi, în al doilea rând, ne place nouă foarte mult. Ne-am gândit şi la bone. Cred că în primă fază o să ne ajute mama, deşi şi ea munceşte foarte mult. Probabil că va fi nevoie să îşi ia concediu vreo două săptămâni după ce voi naşte",  a spus solista.

Giulia încă nu s-a hotărât cât va sta cu Sabina acasă, după naştere, dar speră să revină foarte repede la jobul ei de la radio, la PRO FM, unde ea are o emisiune zilnică. Până atunci vedeta se bucură de această perioadă foarte frumoasă din viaţa ei.

"Abia aşteptăm să fim părinţi! Eu şi Vlad suntem foarte bucuroşi. Cred, totuşi, că este mai nerăbdător decât mine. În fiecare seară stă cu mâinile pe burtica mea şi se simte nedreptăţit pentru faptul că nu o simte pe fetiţă. Oricum, şi asta mică parcă simte că el pune mâna şi nu mai mişcă deloc".

Cei doi îndrăgostiţi vor face, pentru prima dată în viaţa lor, Sărbătorile în sânul familiei: "În fiecare an mi-am dorit să petrec Sărbătorile acasă şi nu prea am reuşit din cauza concertelor. Vlad şi-a dorit să petrecem anul ăsta împreună, mai ales acum, când suntem pe cale să fim trei", a mai declarat Giulia.

Şi-au amânat nunta din cauza accidentului provocat de Şerban

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu voiau să facă cununia civilă la sfârşitul acestui an, însă din cauza accidentului mortal pe care fratele cel mare a lui Vlad, Şerban Huidu l-a făcut, în noiembrie, în drum spre Braşov, cei doi au amânat acest moment pentru începutul anului viitor, înainte de naşterea Sabinei.

simeon stalpnicul png

«Ne-am gândit doar că vom face, la un moment dat, cununia civilă, dar nici aia nu ştim când. Poate înainte de naştere. Nu am stabilit nimic », a mai spus Giulia.

Click! spune

Giulia şi Vlad s-au cunoscut în toamna anului 2007, la Kiss FM, unde lucrau împreună pe atunci. În septembrie 2008, pe cand se aflau în Paris, Vlad a cerut-o pe Giulia în căsătorie. În noiembrie 2009, cei doi s-au despărţit pentru mai bine de un an.

Mai citeşte:

Giulia Anghelescu: «Mi-am dorit să am codiţe ca ale Marijuanei»

Giulia Anghelescu are probleme cu kilogramele!

Şerban Huidu:«Am omorât trei oameni! Vreau să plătesc»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net