I-a distrus divorţul!

Ultima actualizare:

    Danny DeVito (Octombrie  2012) și Silviu Prigoană (Octombrie 2012)
Danny DeVito (Octombrie 2012) și Silviu Prigoană (Octombrie 2012)

Încărunţit, îngândurat şi gârbovit parcă de o povară imensă, incapabil să zâmbească. Aşa arată simpaticul Danny DeVito (67 de ani), după divorţul de cea care i-a fost alături 30 de ani. Imaginea ne-a adus aminte de chipul lui Silviu Prigoană la două luni după despărţirea de Adriana Bahmuţeanu.

Vestea că Danny DeVito şi Rhea Perlman divorţează a căzut ca un trăsnet peste cetatea filmului, acum două săptămâni. Cei doi au împreună trei copii: Lucy Chet (29 de ani, actriţă), Grace Fan (27 de ani) şi Jacob Daniel (25 de ani), însă infidelităţile micuţului actor au făcut-o pe Rhea să pună punct unui chin care nu mai semăna demult cu o căsnicie. De durere, Danny vrea să plece de la Hollywood şi să se mute în agitatul New York.

Cei doi s-au cunoscut în 1979, când Rhea a venit să vadă un prieten în teatrul în care juca Danny. S-au căsătorit în 1982 şi au jucat împreună în serialul „Taxi" şi în comedia „Matilda". DeVito, care are numai 1,52 m înălţime, a ales-o pe Perlman pentru că are o înălţime apropiată de a sa şi a cucerit-o cu talentul lui de bun dansator. Zilele trecute, starul a fost surprins la o terasă de fiţe din Beverly Hills, abătut, nebărbierit şi nepieptănat de câteva zile.

O imagine similară cu cea a simpaticului actor de la Hollywood a postat Silviu Prigoană, pe contul său de Facebook. La două luni de la despărţirea de Adriana Bahmuleanu, omul de afaceri a slăbit enorm, poartă părul neîngrijit şi nici nu s-a mai bărbierit de zile bune. Psihologul Andreas Hniatiuc explică pentru Click! ce efect are divorţul: „Simpla prezenţă a partenerului reprezintă un punct de echilibru. Chiar dacă, iniţial, separarea aduce cu sine un sentiment de eliberare, pe termen mediu va fi resimţită ca un dezechilibru".

Silviu Prigoană (49 de ani) pare afectat de despărţirea de Adriana, dar caută, parcă, şi răzbunare. Afaceristul i-a suflat de sub nas soţiei sale 5.000 de euro. Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a primit o ofertă de a apărea într-o reclamă tv.

simeon stalpnicul png

Dacă în spotul publicitar ar fi fost alături de cei doi copii, Eduard (2 ani) şi Maximus (5 ani), suma încasaă de vedetă ar fi fost considerabil mai mare decât cea negociată apoi.

Pentru că ambii băieţi sunt minori, vedeta de la Antena 2 a avut nevoie de acordul soţului pentru a încheia contractul. Avocatul milionarului i-a transmis Adrianei că Prigoană nu e de acord ca cei mici să apară în reclamă.

„În campania electorală, i-am plimbat peste tot pe copii, care-i îndemnau pe alegători să-l voteze pe tati şi nu a mai fost o problemă. Nu înţeleg de ce face asta, cred că din răutate. Din cei 5.000 de euro, aş fi putut da avans pentru o maşină mai bună, să duc băieţii cu ea la grădiniţă", ne-a spus Adriana. Spotul publicitar care face reclamă la o tigaie va fi difuzat de la 1 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net