I-am ajutat din inimă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

S-a împlinit un an de când proiectul “Din inimă pentru copii”, susţinut de “Click!”, cel mai vândut ziar din România, s-a materializat printr-o campanie umanitară fără precedent în presa noastră.

Prin această acţiune, NU doar mediatizăm cazurile copiilor cu probleme grave de sănătate, ci şi strângem fonduri pentru a le da acestora o nouă şansă sau deschidem cale părinţilor către instituţiile medicale pe care nu le cunosc, dar unde pot găsi soluţii pentru micuţii lor bolnavi.

Ne consultăm cu medici de prestigiu ca să alegem cea mai bună cale. Cititorii noştri au înţeles ce facem, au încredere şi ne sprijină cu donaţii.

În 12 luni de existenţă, am făcut publice 88 de cazuri de copii grav bolnavi. Până acum, 79 dintre aceştia au primit medicamente, alimente, haine, aparatură medicală şi bani, iar alţi 9 copii au ajuns, cu sprijinul campaniei "Click!", în clinici din Germania, Italia, Franţa.

Doar astfel, şansele lor de supravieţuire au devenit reale. Nu am neglijat nici cele trei mari spitale din Capitală - "Marie Curie", "Gr. Alexandrescu" şi Fundeni, pe care le-am ajutat cu donaţii - birouri, aparate de aer condiţionat, televizoare, necesar medical de urgenţă.

Mulţumim cititorilor care ne sunt mereu aproape, tuturor celor care au donat pentru această campanie.

Ştefania Dumitru. A fost primul caz rezolvat de campania noastră. Ştefi are acum de un an şi trei luni. S-a născut cu o boală gravă - atrezie de esofag şi a fost operată imediat după naştere, la spitalul „Gr. Alexandrescu".

La 6 luni, am plătit suma de 18.500 de euro, costul operaţiei lui Ştefi, la clinica Karlsruhe, din Germania, iar acum copila e bine şi mănâncă asemenea unui copil normal.

simeon stalpnicul png

Robert Andrei Mihăilă. Este un băieţel de 5 anişori, din judeţul Prahova, născut cu o boală gravă a sângelui - talasemie majoră.

Am obţinut pentru el sponsorizare de la compania aeriană Blu Air şi familia Mihăilă a zburat gratuit la clinica din Italia. Acum robert aşteaptă ca medicii să-i găsească donator pentru transplant.

simeon stalpnicul png

Robert Gherman. Are 12 ani şi jumătate şi de la 9 luni face transfuzii de sânge. Robi s-a născut cu talasemie majoră. În februarie, l-am sponsorizat ca să ajungă la clinca Gaslini din Italia.

A reuşit să primească acordul pentru formularul E 112, am ajutat familia cu biletele de avion, iar acum e în Italia, pentru efectuarea transplantului. Am strâns bani pentru ca familia sa să reziste acolo 6 luni.

simeon stalpnicul png

Miruna Prodan. Copila, din Girgiu, are 3 ani şi jumătate şi acum câteva luni a fost diagnosticată cu o tumoră intracraniană. Pentru a trăi, fetiţa avea nevoie de 50.000 de euro.

Am strâns bani pentru intervenţia chirurgicală care i-a salvat viaţa fetiţei. Miruna a fost operată acum o lună, la clinica din INI Hannover şi este bine.

simeon stalpnicul png

Saşha Călin. A a juns la 2 anişori şi datorită nouă. Copilul a fost diagnosticat cu o boală metabolică şi nu poate respira singur.

A stat mai mult de 10 luni internat în spital. Am reuşit să-i procurăm lui Saşha aparatură medicală de peste 10.000 de euro, cu ajutorul căria să poată respira acasă.

simeon stalpnicul png

Operaţi pe cord în Germania!

Mădălina Vasilache. Are 11 ani şi are o gravă malformaţie la inimă. Am programat-o pe Mădălina la operaţie în Germania, pe 6 decembrie, am învăţat-o cum să obţină formularul E 112 și am strâns bani pentru perioada post-operatorie.

Andrei Grosu. Este un bebe de trei săptămâni care s-a născut cu o gravă malformaţie la inimă, care a nu a fost văzută la ecograf. Andrei a fost operat la inimioară de dr. Săndică, iar acum starea sa este stabilă. Strângem bani pentru perioada post-operatorie.

Vă invităm mâine la distracţie, în Sun Plaza!

Trebuia să marcăm aniversarea acestui proiect umanitar, aşa că am decis să o vom face în mijlocul celor care ne-au sprijinit de-a lungul acestui an. Evenimentul va avea loc la Sun Plaza, mall-ul din cartierul Berceni, în intervalul orar 16.00 - 18.00.

Vor veni  Deea si Dinu Maxer care le vor canta copiilor. Un clovn şi ajutoarele lui se vor juca cu cei mici, prezenţi la eveniment, vom oferi carţi pentru copii, dar şi pentru părinţii lor, dulciuri si baloane pentru toţi cei care vor sărbatori alături de noi un an în care acest proiect a salvat vieţile a unor micuţi, le-a oferit ajutor financiar si a readus liniştea în inimile unor părinţi care îşi pierduseră speranţa de a-şi vedea copiii sănătoşi.

Un moment deosebit va fi licitaţia pentru brăţara cu diamante și rubine, oferită de Liana Stanciu. Cei care și-o doresc, să vină la mall-ul din Berceni.

Noi conturi pentru campania «Din inimă pentru copii»!

Fundaţia Cosmir a trustului Adevărul Holding a obţinut dreptul legal să se numească Fundaţia Adevărul.

La BCR Sucursala Pipera s-au deschis urmatoarele conturi pentru noua Fundaţie Adevărul, toate fondurile strânse anterior fiind transferate aici:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
vlad alexandru ciurea jpeg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
crima crangasi filmata  jpg
După fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare, Andreea Berecleanu este extrem de entuziasmată de traseul de vacanță ales
Acești trandafiri au culoarea living coral, după părerea specialiștilor jpeg
WhatsApp Image 2024 05 13 at 08 38 54 jpeg
marin preda captura video jpg
cuplu 1536x1021 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net