Ia, neamule, blugi făcuţi de lei! Costă 1.190 $

Ultima actualizare:

    Leii sunt încântaţi de noua activitateFoto: Splash News
Leii sunt încântaţi de noua activitateFoto: Splash News

Animalele grădinii zoologice din Hitachi, Japonia, s-au făcut creatori de modă. Sfâşie blugii cu colţii şi ghearele, iar apoi se vând cu 1.190 de dolari fiecare.

Croitorii fabricilor de blugi din Japonia ar boicota în stradă, dacă ar vedea că slujbele le-au fost oferite animalelor. Producătorii japonezi au găsit astfel mână de lucru mai ieftină în fiarele junglei. Leii, tigrii şi urşii de la grădina zoologică Kamine din Hitachi, Japonia, au lansat noua modă de blugi sfâşiaţi. Sălbăticiunile nu sunt mari creatori de modă, dar ce iese din ghearele lor se vinde ca pâinea caldă.

Numai o pereche costă în jur de 1.190 $ (3.841 de lei), însă sentimentul este inimaginabil. Linia de producţie este astfel simplificată. Se aleg jucăria preferată a leului sau spaţiul de joacă al tigrului şi se acoperă cu o pereche de blugi normală. Animalele, ademeniţi de miros, le vor roade şi zgâria cu măiestrie, dându-le aspectul de blugi vechi. După ce animalele se plictisesc de ronţăit, îngrijitorii parcului strâng pantalonii, iar resturile se folosesc la alte perechi. „Zoo jeans” sunt foarte la modă,  iar o parte din banii încasaţi vor fi donaţi pentru protejarea animalelor sălbatice.

Click! spune

simeon stalpnicul png

Blugii au apărut acum aproape 500 de ani, în Genova, Italia. Realizaţi din denim, o ţesătură rezistentă, care se murdăreşte foarte greu, primii jeanşi au fost fabricaţi pentru muncitori. Anual, 450 de milioane de perechi de jeans se vând pretutindeni în lume.

image
image
image
image
image
image
subiecte romana bac 2018 sesiunea de toamna 18931500 jpeg
San Vito Lo Capo pixabay jpg
Nor praf saharian romania Shutterstock jpg
rosii jpg
image png
famlie vacanta casa istock jpg
cheilebicazului4 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net