Iacov se dă mare cu noul său bolid, un Aston Martin

Paparazii Click! l-au surprins pe fostul proprietar al celor de la FC Naţional etalându-şi în trafic noua achiziţie: un Aston Martin DB9 Cabrio exclusivist, automobil al cărui preţ poate depăşi 150.000 de euro.

Constantin Iacov se mândreşte că în România mai este o singură maşină ca a lui şi că deţine una dintre cele 280 răspândite pe Glob.

„Nu obişnuisc să conduc această maşină zi de zi. Mai ies din când în când după-amiaza în oraş la câte o cafea şi atunci o scot din garaj", ne-a mărturisit cel care încearcă să-i ia locul lui Mircea Sandu la Federaţia Română de fotbal.

Iacov îi calcă pe urme lui Adrian Mutu şi el un mare fan al acestui model, „Briliantul" cumpărându-şi un Aston Martin în perioada în care evolua la Chelsea Londra.

Cine e Costi Iacov

- are 38 de ani, este necăsătorit- a fost preşedintele clubului FC Naţional, actualul Progresul- este un contestar al actualului preşedinte al FRF, Mircea Sandu, căruia încearcă să îi ia locul, şi al preşedintelui LPF Dumitru Dragomir - în afara maşinilor puternice, îi plac bărcile cu motor. Deţine un iaht de 20 de metri lungime, cotat la două milioane de euro- s-a ocupat de afaceri cu cherestea, imobliare. „Nu stau prea mult într-un domeniu. Eu inventez afaceri", spunea Iacov acum ceva vreme.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
harry charles jpg
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
Putin a fost taximetrist FOTO Twitter
image
image
image
image
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg