Iaşi: Cerşeşte în fundul gol, în centrul oraşului - VIDEO

Ultima actualizare:

Doruţa A. (16 ani), din localitate suceveană Pătrăuţi, a reuşit să atragă privirile ieşenilor după ce, timp de câteva zile, a cerşit cu pantalonii pe vine, în cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Martorii spun că Doruţa lucra cu încă o tânără care ţinea de şase. În momentul în care aceasta din urmă vedea un om al legii o anunţa pe tânără care se făcea nevăzută în câteva secunde.

Fără nicio jenă, aşteaptă ca trecătorii să-i dea bani. Unele persoane mai tinere o ocolesc în momentul în care constată că este aproape goală, iar femeile mai în vârstă se opresc şi o ceartă. Doruţa are însă „publicul" ei ţintă: bărbaţii. La un moment dat, un domn mai în vârstă se opreşte lângă ea, chiar dacă fata îşi primea dojenelile de la o ieşeancă. Trecătorul îi oferă o bancnotă.

S-a ales cu dosar penal

În urmă cu câteva zile, poliţiştii ieşeni au găsit-o la „locul de muncă". „Minora a fost găsită în momentul în care îşi expunea organele genitale şi apela la mila publicului. S-a început urmărirea penală şi se fac cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi cerşetorie. Tânăra a fost internată într-un centru specializat", a spus procurorul Nadia Albu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.   

Urmărește video mai jos:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net