Iată care este programul serviciilor publice de Rusalii

Ultima actualizare:

    De Rusalii, cele mai multe  magazinele vor funcţiona  după programul normal
De Rusalii, cele mai multe magazinele vor funcţiona după programul normal

Toate casieriile furnizorului şi distribuitorului de electricitate Enel Energie Muntenia din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 24 mai.

Clienţii care doresc să îşi achite factura de energie electrică pot utiliza modalităţile alternative de plată, adică reţeaua de ATM-uri (bancomate), la BCR (pentru deţinătorii de card BCR în baza convenţiei „Plăţi facturi la ATM"), la Banca Transilvania (pentru deţinătorii de card Banca Transilvania), la ING Bank (prin Self Bank şi Express Payments pentru deţinătorii de card ING) sau la Unicredit Ţiriac Bank (pentru deţinătorii de carduri emise de orice bancă din România), a informat miercuri compania.

Poştă. Poşta Română a anunţat că subunităţile poştale din întreaga ţară nu vor avea program de lucru cu publicul în 24 mai.

Magazine. Cele mai multe centre comerciale vor avea program normal de lucru de Rusalii, respectiv în zilele de 23 şi 24 mai 2010.

Astfel, programul de funcţionare al magazinelor Real în perioada Rusaliilor va fi cel normal, prezent şi pe siteul companiei.

Bănci. Unităţile Raiffeisen Bank şi BRD vor fi închise în zilele de duminică - 23 mai 2010 şi luni - 24 mai 2010, cu excepţia celor aflate în marile centre comerciale, care vor funcţiona conform programului stabilit de fiecare hipermarket în parte.

CFR. CFR Călători va introduce în circulaţie, de Rusalii, opt trenuri, iar pentru cele mai solicitate destinaţii din ţară va suplimenta numărul vagoanelor trenurilor existente. Luni, agenţiile de voiaj ale CFR vor fi deschise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net