Iată ce a decis mama lui Gerard Butler în privinţa Mădălinei Ghenea

Potrivit Gossip.com. mama lui Gerard a cunoscut-o pe Mădălina în Scoţia şi de atunci nu se mai opreşte din încercarea de a-şi convinge fiul să facă pasul cel mare mai repede.

"Relaţia lui Butler cu frumoasa româncă e cât se poate de serioasă. Actorul a primit binecuvântarea de la mama lui, Margaret, de Crăciun, când a fost în vacanţă, în Scoţia, cu Mădălina. Iar doamna Butler a rămas uimită de frumuseţea, de cuminţenia şi delicateţea româncei. Ba chiar a afirmat că românca e perfectă pentru fiul ei şi ar trebui s-o ia rapid de nevastă”, scrie National Enquirer, potrivit sursei citate.

Se pare că Margret îşi doreşte foarte mult ca fiul ei să renunţe la viaţa de burlac, mai ales că are o reputaţie de fustangiu, fiind cunoscut pentru faptul că s-a iubit cu multe femeie pe care le-a părăsit foarte repede. "Mama lui ştie că îi place să umble din floare în floare, dar speră să o ceară de soţie pe Mădălina cât se poate de repede şi face presiuni asupra lui în acest sens", a spus un apropiat al familiei Butler.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg