Iată ce palat are la Crevedia cântăreaţa Cristina Spătar!

image
Cristina a decorat casa

Ce şi-ar mai putea dori de la viaţă Cristina Spătar?! La cei 40 de ani ai săi, cântăreaţa este mama a doi copii superbi şi are alături un soţ iubitor. Afaceristul Alin Ionescu a ­construit un adevărat imperiu la Crevedia pentru familia sa! Click! vă prezintă casa demnă de filmele americane!

Teren de fotbal, teren de tenis, căsuţe pentru angajaţi, piscină, ponton şi acces direct la lac. Pe un astfel de domeniu de vis, la Crevedia (jud. Dâmboviţa) trăieşte Cristina Spătar, cântăreaţa care acum câţiva ani era numită „regina R&B".

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Soţul ei, omul de afaceri Alin Ionescu, are afaceri în domeniul imobiliar, are firme de pază şi protecţie şi a făcut un adevărat „Rai" la 20 de kilometri de Bucureşti pentru Cristina şi cei doi copii ai lor.

Domeniul familiei este unul impresionant

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

A început construcţia în urmă cu aproape trei ani şi se pare că ar fi investit câteva sute de mii de euro. Proprie­tatea, care se întinde pe câteva mii de metri pătraţi, este împrejmuită de un gard de aproximativ 100 de metri, are mai multe dependinţe mobilate ca după ultimele reviste de lux, loc de joacă pentru copii, teren de tenis la dimensiuni originale, piscină, teren de fotbal, foişor.

Curtea este superbă, decorată cu pomi şi flori de sezon. Totul a fost finalizat anul trecut, iar acum proprietatea, care se întinde pe trei străzi, este păzi­tă ca o adevărată fortăreaţă de firma lui Alin Ionescu. Pe acest domeniu mai locuiesc cele două bone care-i supraveghează pe Aida şi pe Albert.

Cât despre partea cu bucătăria, Cristina este cea care „coordonează" acest sector, întrucât îi place enorm să gătească pentru familia ei. Tot pe aceeaşi stradă locuieşte fratele lui Alin cu mama şi familia sa.

Responsabilă de mutare este chiar Cristina Spătar, care a ţinut enorm să fie o familie unită, închegată, gest pe care soţul l-a apreciat extrem de mult! În plus, pentru a dovedi cât este de implicată în noua sa viaţă de „familistă", cântăreaţa a decis ca pentru câţiva ani să iasă din lumea muzicală. A lăsat scena fără regrete, spune ea, pentru a se dedica celor doi copii pe care şi i-a dorit enorm.

Are doi copii cu Alin şi îşi pregăteşte relansarea în muzică

Cristina Spătar (40 de ani) şi Alin Ionescu s-au cunoscut în vara anului 2007. Un an mai târziu, artista şi afaceristul şi-au unit destinele, petrecerea de nuntă având loc într-un cadru de poveste, la Palatul Ştirbei, în prezenţa a 400 de invitaţi.

Cristina şi Alin s-au căsătorit în 2008 şi au doi copii

simeon stalpnicul png

Dorinţa vedetei de a deveni mamă s-a împlinit după lungi şi costisitoare tratamente, iar la sfârşitul lui 2009 aceasta l-a adus pe lume pe Albert. Anul acesta, în martie, Cristina a devenit mamă a doua oară, aducând pe lume şi o fetiţă, Aida Maria, răsfăţata familiei.

simeon stalpnicul png

În ultimii patru ani s-a dedicat familiei, însă nu a lăsat muzica deoparte. În curând va pregăti o revenire de proporţii pe scena artistică. Cristina Spătar, cunoscută drept „Regina R&B din România", a început să cocheteze cu muzica de la o vârstă fragedă, însă la 28 de ani, după ce a venit la Bucureşti, a lansat primul său album de mare succes intitulat „Rămâi lângă mine".

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
DINAMO BUCURESTI FC PORTO, EHF CHAMPIONS LEAGUE (30 09 2021) (1) jpg
Xavi jpeg
image
image
image
image
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina