Iat─â cum ├«┼či c├ó┼čtiga CRBL primii bani ├«nainte de faim─â!

4 martie 2011
CLIIMA20100913 0054 1 jpeg
C.R.B.L. Surs─â foto: Facebook

Artistul era extrem de ingenios ┼či ambi┼úios ├«n adolescen┼ú─â, motiv pentru care ┼či-a c├ó┼čtigat cu u┼čurin┼ú─â primii bani.

Astfel, la 21 de ani, Eduard Andreianu cump─âra adida┼či de la second-hand pe care ├«i ┬źrestaura┬╗ ┼či vindea spre sear─â.

┬źEu mi-am c├ó┼čtigat altfel primii bani. Diminea┼úa la ora 5 eram la second-hand ┼či cump─âram adida┼či, mergeam acas─â ┼či ├«i lipeam, sp─âlam, coseam, ├«i restauram ┼či, c├ónd se ├«nsera, ie┼čeam ┼či ├«i vindeam.

Dac─â ie┼čeam ziua, se vedeau c─â nu erau noi, a┼ča c─â seara era cel mai bine. Din banii c├ó┼čtiga┼úi mergeam s─â cump─âr din nou p├ón─â c├ónd am reu┼čit s─â str├óng ceva mai mult ┼či mi-am cump─ârat haine┬╗, a povestit CRBL pentru ziarulnational.com.

C├ónt─âre┼úul a mai avut o metod─â de a scoate ceva lovele, pe vremea c├ónd f─âcea parte din echipa de teatru din Pite┼čti, dar nu a func┼úionat.

┬źC├ónd am luat primii bani din teatru i-am b─âgat la poker ┼či am fost foarte trist c─â i-am pierdut. Apoi, am ├«nceput s─â investesc ├«n muzic─â. A┼ča am fost mereu, un reinvestitor┬╗, a mai zis Eduard.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Giovani Becali jpeg
1 pneumonie jpg jpeg
sorin oprescu
rau teleorman jpg
Elevii care vor medita┼úii, vor putea face acest lucru ├«n cadrul ┼čcolii
bnr jpeg