Iată groapa care a ucis doi oameni!

simeon stalpnicul png

Gropile din asfalt au început să facă victime. Din cauza unui canal de scurgere, adânc de câţiva centimetri, doi tineri motociclişti au murit.

Mădălina şi Adrian erau în floarea tinereţii. Aveau în jur de 30 de ani când visurile le-au fost zdrobite. Ieri dimineaţă, la ora 01.30, în timp ce se întorceau de la club, motocicleta lor a prins o denivelare sub roţi, pe Splaiul Unirii, care i-a dezechilibrat.

Mădălina Avram avea permis pentru motocicletă din 2003

simeon stalpnicul png

Cei doi au zburat direct în stâlpul de la marginea şoselei. Potrivit celor din club, tinerii s-au urcat pe motor, el în faţă, ea în spate, şi au plecat de la petrecere.

Oamenii legii au o altă variantă şi spun că tânăra se afla în faţă şi gonea cu viteză.

Adrian Bercea era începător. Îşi luase permisul de un an

"Era o tipă foarte potolită şi cu experienţă. Ştiu că nu era vitezomană. La ce groapă e în jurul canalului de scurgere, te răstorni şi la 50 km la oră. Mai ales că strada era în beznă", este de părere Ştefan Ionescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Mădălinei.

Cadavrele celor doi au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Până la elucidarea misterului morţii celor doi, Splaiul Unirii rămâne un pericol public pentru orice şofer.

Nimeni nu-şi asumă vina

Cei doi motociclişti s-au dezechilibrat după ce au intrat cu roţile în gura de scurgere. În jurul ei asfaltul a fost spart, iar firma de asfaltare a uitat să astupe găurile create. Autorităţile nu ştiu cine e vinovat şi îşi pasează răspunderea.

„Toate gurile de canal aparţin furnizorilor de utilităţi, respectiv Apa Nova. Grătarele nu se pun la cotă pentru a se asigura scurgerea apei", ne-a spus directorul Administraţiei Străzilor, Alina Roman.

Reprezentanţii societăţii de apă-canal spun altceva: „Cei care au săpat acolo au făcut acest lucru cu un singur scop: pentru a aduce asfaltul la nivelul gurilor de scurgere. Nu ştim deocamdată ce firmă a lucrat acolo", ne-a spus directorul adjunct al Apa Nova, Epsică Chiru.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
An2 Foto Ștefan Both18 jpg
alerte bomba chisinau
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta