Iată mega-iahtul lui Abramovici!

image
Eclipse, lung de 170 m, este deţinut de Roman Abramovici

Miliardarul Roman Abramovici, cel mai bogat om din Rusia, proprietar al clubului de fotbal Chelsea, din prima ligă engleză, e aproape de a-şi vedea visul cu ochii: va avea cel mai mare iaht privat din lume.

Eclipse, noua jucărie a lui Roman Abramovici, este un iaht gigant, lung de circa 170 de metri, care... eclipsează concurenţa. Anterior, recordul pentru cel mai mare vas privat din lume fusese deţinut de nava emirului Dubaiului, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, care are o lungime de 160 m şi este numită... Dubai.

Nava lui Abramovici este echipată cu două heliporturi, două piscine, discotecă şi ecrane TV de 1,8 m în toate camerele. Printre dotările mai puţin obişnuite pentru o navă privată se mai numără un sistem anti-rachetă militar, blindaj pe punte şi în jurul camerelor lui Abramovici, geamuri antiglonţ, plus un minisubmarin care se poate scufunda la 50 de metri şi poate servi drept mijloc de fugă.

Chiar şi pe criză, Abramovici va fi silit să plătească în jur de 340 de milioane de euro pentru capriciul său. Un articol apărut în revista americană Wired la sfârşitul lunii septembrie menţionează, fără a da detalii, că în realitate costurile de construcţie se dublaseră, ajungând la 800 de milioane de euro.

Vezi aici galeria foto.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
ruxi si cristi mitrea jpg
cub cove png
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg