Iată ultimul model Maserati, prezentat la salonul auto de la Paris - VIDEO

Automobilul ajunge la 100 de kilometri pe oră în 4,6 secunde şi poate atinge maxim 301 kilometri pe oră.

Maserati, ale cărui livrări au urcat până la sfârşitul lui august cu 20%, analizează extinderea pe noi segmente şi intenţionează să fabrice un nou sedan de lux, pentru majorarea vânzărilor, a declarat directorul general Harald Wester.

"Cu siguranţă, clienţii noştri vor fi mulţumiţi de ceea ce vom realiza. Am primit semnale pozitive din partea cumpărătorilor", a mai spus Wester.

Bentley, divizie de lux a VW, a vândut deja, joi seara, câteva dintre coupe-urile Continental GT, de 575 de cai putere, care costă 213.000 de dolari fiecare.

În cazul automobilelor 911 Speedster, produse de Porsche în serie limitată, vânzările ar putea fi epuizate până la sfârşitul lui octombrie, comenzile crescând "din oră în oră", a declarat directorul pentru dezvoltare, Wofgang Duerheimer.

Vehiculul, cu 408 cai putere, costă 275.000 de dolari, iar producţia este limitată la 356 de maşini.

Deţinătorii de maşini de lux precum Ferrari şi Porsche încearcă să evite gelozia cunoscuţilor prin cumpărarea unui nou model echipat la fel ca cel vechi, a arătat Rebecca Lindland.

Volkswagen (VW) şi Fiat au vândut integral cele mai scumpe automobile Bugatti şi Ferrari programate în acest an, ca urmare a revenirii cererii pentru vehiculele de lux, transmite Bloomberg.

Astfel, Bugatti a primit comenzi pentru toate cele cinci automobile World Record, cele mai rapide maşini de serie la nivel mondial, în valoare de 1,95 milioane de euro fiecare.

Directorul general al Bugatti, Franz-Josef Paefgen, a prezentat maşina, care poate atinge o viteză de 415 kilometri pe oră, la salonul auto de la Paris.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg