Iguana, omorâtă într-o pivniţă!

simeon stalpnicul png

Câteva ieşiri în public cu Liviu Vârciu i-au adus Dianei Ştefănescu celebritatea. Acum, contractele curg râuri-râuri, iar Iguana a pus mâna pe un rol într-un film străin şi îşi va face debutul ca prezentator, la un post de radio.

Diana Iguana şi Liviu Vârciu s-au iubit cu patos şi s-au despărţit fără resentimente. Iguana nu suferă în urma despărţirii, iar acum încearcă să-şi concentreze toată atenţia asupra proiectelor profesionale. Diana a obţinut un rol într-un film danez, care se va turna în România.

Iguana despre Liviu Vârciu: "Era ahtiat după publicitate"

„Duminică seara am fost la casting, iar regizorul m-a remarcat şi mi-a oferit acest rol. Personajul principal va ţine câteva femei în captivitate, după care le va omorî. Eu sunt una dintre ele. Încă nu au hotărât numele peliculei, filmările vor începe în curând", ne-a declarat Iguana.

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, care a lucrat la Antena 1 Ploieşti, se va angaja în curând la un post de Radio din Capitală, unde va prezenta ştirile. Iar povestea de dragoste cu Liviu încă ridică multe semne de întrebare, dar Diana nu doreşte sub nici o formă să dezvăluie motivele separării: „Dacă aş spune ce mi-a făcut, i-aş distruge imaginea. Aşa că prefer să tac. Oricum, nici o femeie nu pleacă de la bine", ne-a mai spus Diana.

S-au iubit două luni

Iguana şi Liviu s-au iubit cu pasiune două luni, timp în care au stat nedespărţiţi. Ultima dată, vedeta a vorbit cu solistul săptămâna trecută, cu doar o zi înainte ca el să se împace cu Adelina.

simeon stalpnicul png

Liviu Vârciu: «Nu ştiu cum am putut să stau cu Iguana»

zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
cub mariana moculescu png
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg