«Îi las moştenire fiului meu chiloţii Elodiei»

simeon stalpnicul png

Pentru prima dată, în România, în instanţă a ajuns infracţiunea de furt între soţi, în timp ce unul dintre ei este declarat oficial dispărut sau considerat mort.

Poliţistul Cristian Cioacă este acuzat de părinţii Elodiei Ghinescu că ar fi sustras hainele de blană, bijuteriile, ceasurile, rochia de mireasă şi parfumurile avocatei dispărute acum trei ani.

Aceştia sunt convinşi că poliţistul şi-a însuşit toate aceste bunuri pe care ulterior le-ar fi vândut. Ieri dimineaţă a avut loc primul termen de judecată în acest proces, care este o premieră în România.

în 27 septembrie, ziarul Click! a scris despre condamnarea lui Cristian Cioacă în dosarul de spargere a corespondenţei electronice a soţiei sale

Poliţistul a venit la instanţă foarte relaxat şi a susţinut că nu a înstrăinat nici un lucru care i-a aparţinut Elodiei Ghinescu. „Bunurile există. Vă garantez eu că există!", a spus Cioacă. Întrebat de jurnalişti dacă îi va lăsa fiului său, Patrick, ceva ca moştenire, din lucrurile Elodiei, Cioacă a răspuns râzând: „Da, chiloţii!"

simeon stalpnicul png

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, pe 27 septembrie, pe Cristian Cioacă la trei ani de închisoare cu suspendare, într-un alt dosar, pentru spargerea email-urilor soţiei sale.

Decizia instanţei a venit exact în ziua în care Elodia Ghinescu ar fi împlinit 42 de ani. Sentinţa nu este definitvă şi a fost atacată cu recurs de avocata familiei Ghinescu şi de procurori. Recursul se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Dacă magistraţii instanţei supreme vor menţine condamnarea, Cioacă riscă să fie dat afară din Poliţie.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg