Îi mai luăm lui Adrian un vaccin!

*Emoţiile Marilenei Papandonatu şi ale lui Cătălin, părinţii nou-născutului Adrian, nu s-au sfârşit. Înainte de externarea din spitalul Universitar au primit asigurări de la prof. dr. Valerica Horhoianu şi dr. Arina Sârbu că băieţelul e sănătos, dar va trebui să urmeze un program riguros de vaccinări pentru a fi ferit de o eventuală infectare cu virusul mamei.

„Ca măsură de protecţie, mama nu are voie să alăpteze deoarece e infectată cu virusul hepatitei B. E foarte important ca micuţul să fie vaccinat împotriva hepatitei B mai devreme, deci când va împlini o lună. E cuprins în schema obligatorie de vaccinare gratuită. Ar fi indicat ca la 4-6 săptămâni să se repete vaccinul Hepatect, serul vital pe care cel mic l-a primit şi imediat după naştere. Astfel, copilul va fi mult mai bine protejat împotriva bolii pe care o are mama sa. Iar când copilul va împlini trei luni, părinţii ar trebui să-l ducă la un control la spitalul de boli infecţioase „Matei Balş", pentru analize.

„Acolo se va afla doza de anticorpi", ne-a spus dr. Arina Sârbu, neonatologul de la Spitalul Universitar, care a avut grijă de micuţ.

*Deoarece situaţia financiară a părinţilor e precară şi mai au de crescut un băiat de 11 ani, campania „Din inimă pentru copii" a decis să cumpere şi al doilea vaccin de 885 lei. Dacă cineva vrea să ajute, să ne sune la 021.407.76.80.

*Părinţii vor trebui şi ei să se supună periodic unor analize de sânge şi tratament riguroase.

„Mama o să vină peste 7 zile să-i scot firele de la operaţie. Pentru o mai mare protecţie e indicat ca ea să-şi facă de două ori pe an controale la spitalul de infecţioase. Medicul îi va spune ce tratament să urmeze pentru hepatita B. Şi tatăl e bine să-şi facă analizele", ne-a spus prof. dr. Valerică Horhoianu, cel care a făcut cezariana.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg